Proteklih dana je glavna vest u svetu šoubiznisa bile su Jelena Karleuša i Sofija Vergara. Naime, njih dve su istog dana obukle identične haljine, što je izazavlo komentare na mrežama.

Ipak, naša pevačica je prva ponela Versace kreaciju, koju je par sati nakon nje iznela i slavna glumica. JK je za domaće medije otkrila da se inače dopisuje sa Sofijom, čime je mnoge iznenadila.

Ja sam prva obukla tu haljinu. Vergara je 3-4 sata posle, ali je apsolutno nebitno. Meni je glupo da kažem da ona mene prati, a ja nju ne, ali onda će ispasti da je ona mene iskopirala. Ipak neću to da kažem zato što smo Vegrara i ja super drugarice. Dopisujemo se, lajkujemo se i ona je stvarno super“, rekla je Karleuša za nova.rs. 

Nije tajna da Jelenu vole strane zvezde. Svojevremeno su joj komplimente na Instagramu ostavljale i Naomi Kembel, Lil Kim, Karmen Eelekta, Niki Minaž, Kardi Bi...

jelena i sofija u istoj versace haljini
Wanted!, screenshoot/instagram 

U medijima se često i pisalo da pojedine svetske zvezde poput Kim Kardašijan i Bijonse kopiraju stil Jelene Karleuše, a čak je i slavna rijaliti zvezda javno iznela divljenje našoj pevačici.

2016. godine strani i domaći mediji pisali su o neverovatnoj sličnosti između Kim i Jelene, nakon čega se Kardašijanka oglasila na svom sajtu i pohvalila stil JK.

Ona je u februaru, 2016. godine na svom sajtu JK opisala kao ženu koja je oduševljava i postavila nekoliko fotografija Karleuše, priznavši da njih sve definitvno imaju sličan stil oblačenja.

jelena karleusa, selfi
Instagram 

Nema sumnje da je Jelena inspiracija mnogim ženama, a više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, ATA Images Stil Jelene Karleuše