Pevačica Jelena Karleuša, nakon završene muzičke sezone takmičenja, odmara i uživa u letnjim danima. Nakon nekoliko beogradskih nastupa koji su privukli veliku pažnju, Jelena mahom objavljuje fotografije kraj bazena, uživajući u idili svog doma.

Osim svoje zavidne kolekcije minijaturnih kupaćih kostima, Jelena neretko pokazuje i za kakav manikir se odlučuje. Obzirom da je leto već u punom jeku, kod Jelene Karleuše sve mora da bude u tom znaku, pa čak i nokti!

Jelena je poznata po tome što voli i šarene, veoma upečatljive nokte u raznim bojama pa se tako ovog puta na Instagramu pohvalila pravim malim "manikirskim umetničkim delom".

Ovog puta je rešila da svoje dugačke nokte ukrasi pastelnom kombinacijom boja, a svaki nokat je obojen različitim nijansama koje su se odlično uklopile.

Fanovi pop zvezde odmah su šerovali njene objave, a komentari koje su pisali na Instagramu su hit. "Uradiš nokte i mesec dana ništa po kući ne moraš da radiš, odlično", "Neverovatni su", "Predivni"... neki su od komenata Karleušinih pratilaca.

jelena karleusa nosi sarene nokti
Instagram