JELENA NI SA MANIKIROM NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Ljubiteljke PASTELNIH NOKTIJU će ih odmah isprobati 

Jelena Karleuša ni sa noktima fanove ne ostavlja ravnodušnim, a ovoga puta se odlučila za prave letnje pastelne boje.

ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačica Jelena Karleuša, nakon završene muzičke sezone takmičenja, odmara i uživa u letnjim danima. Nakon nekoliko beogradskih nastupa koji su privukli veliku pažnju, Jelena mahom objavljuje fotografije kraj bazena, uživajući u idili svog doma.

Osim svoje zavidne kolekcije minijaturnih kupaćih kostima, Jelena neretko pokazuje i za kakav manikir se odlučuje. Obzirom da je leto već u punom jeku, kod Jelene Karleuše sve mora da bude u tom znaku, pa čak i nokti!

Jelena je poznata po tome što voli i šarene, veoma upečatljive nokte u raznim bojama pa se tako ovog puta na Instagramu pohvalila pravim malim "manikirskim umetničkim delom".

Ovog puta je rešila da svoje dugačke nokte ukrasi pastelnom kombinacijom boja, a svaki nokat je obojen različitim nijansama koje su se odlično uklopile.

Fanovi pop zvezde odmah su šerovali njene objave, a komentari koje su pisali na Instagramu su hit. "Uradiš nokte i mesec dana ništa po kući ne moraš da radiš, odlično", "Neverovatni su", "Predivni"... neki su od komenata Karleušinih pratilaca.

jelena karleusa nosi sarene nokti
Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši