Iako se mnogi fanovi trude na sve načine da dođu do pažnje svojih idola, ovaj mladi umetnik je sa velikim razlogom zapao za oko mnogim domaćim ličnostima.

Dobro je poznato da je pop diva Jelena Karleuša mnogima je inspiracija godinama, tako je bila i ovom momku iz Novog Pazara koji oslikava fotografije toliko moćno da izgledaju isuviše realno.

Jelena Karleuša se do sada hvalila fanovima koji su stihove njenih pesama i njen lik prenosili na svoju kožu tetovažom, a ovaj momak po imenu Dženan Crnčanin naslikao je nestvarnu sliku, gledajući Jeleninu fotografiju.

Dženan Crnčanin objavio je na svom Instagram profilu crno-belu sliku i pohvalio se krajnjim rezultatom, a mnogi su pomislili da je nemoguće da je ovo naslikano rukom.

Obzirom da su oslikani i detalji u boji poput zlatne ogrlice i plave senke na očima, nimalo ne čudi što je mnogima zaličilo na fotografiju. Kako je umetnik naveo da je u pitanju slika, usledili su brojni komentari šokiranih fanova. 

jelena karleusa
Instagram 

"Ma da li je ovo moguće", "Neverovatno, kao da je fotografija, svaki detalj je savršen", "Svaka čast, ovo je nestvarno", samo su neki od komentara.

Kako je Jelena Karleuša poznata kao neko ko svoje fanove uvek podržava, tako je bilo i ovoga puta kada je šerovala na svom Instagramu ovo izvanredno delo malog umetnika.