Nakon svetskog nastupa na Ušću, pevačica Jelena Karleuša rešila je da svojim ćerkama priredi iznenađenje za njihov rođendan.

Ona je za svoje mezimice svakog 7. septembra organizovala bajkovitu proslavu sa porodicom i prijateljima, a o svakom detalju se vodilo računa.

Ovaj put ponosna mama rešila je da ovaj dan obeleže na poseban način tako što je sa ćerkama Atinom i Nikom otišla u jedan od najlepših gradova na svetu Pariz.

Karleuša je momenat na aerodromu, pred put, zabeležila fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama i svojim ćerkama uputila nežne reči.

- Danas nam je divan dan! Moje bebe pune 12 i 13 godina. Mama vodi u Pariz - napisala je Jelena uz fotografiju sa aerodroma.

atina i nika proslavljaju rodjendan
Instagram 

Nedugo zatim usledio je snimak u kom uživaju u šetnji, a devojčice nisu skrivale oduševljenje.

Podsetimo, pevačica je veoma ponosna na svoje ćerke Atinu i Niku, a jednom prilikom je istakla da smatra da one vuku "skromni gen" koji zapravo poseduju ona i njen suprug Duško Tošić.

atina i nika prosavljaju rodjendan
Instagram 

- Izuzetno sam ponosna na to što narod, ljudi, mediji vide kakva su deca Atina i Nika. Kako su lepo vaspitane, skromne, to je ono što ide iz kuće.

Meni je bilo jako bitno da ono što sam ja kao dete dobila od moje majke, kao neko osnovno, kućno vaspitanje, da to imaju i Atina i Nika - izjavila je jednom prilikom Jelena za Telegraf.

- One su devojčice kojima je priušteno sve, ali koje baš zato uopšte ne daju prioritet materijalnim stvarima. Nisu bahate, razmažene.

Uvek su me nervirala razmažena i bahata deca koja žele sve i žele odmah, tako da sam malo i možda preterala sa Atinom i Nikom, jer one ne žele ništa i ne traže ništa i onda kada im dođe rođendan i kada ih pitam šta žele za rođendan, one ne mogu da smisle, što me frustrira, ali takva sam bila i ja kada sam bila mala. Mora da vuku taj "skromni gen"- zaključila je Karleuša.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako Jelena sa ćerkama uživa u Parizu:

Instagram Jelena Karleuša u Parizu