Jelena Karleuša je juče napunila 43 godine i tim povodm sebi čestitala rođendan objavivši nikada viđen video u javnosti.

Ipak, za razliku od prethodnih godina kada je svoj rođendan proslavljala kao malu svadbu, ove godine se odlučila na mali broj ljudi i u krugu porodice. Sa njom su veče proveli najbliži prijatelji i porodica, a ljubav kojom su je obasuli videla se na njenom licu.

To ipak nimalo nije omelo Jelenu da tog dana izgleda svetski, a poslednje fotografije koje je objavila na svom "Instagramu" pratioce su ostavile bez daha.

"Hvala svima za čestitke i najlepše želje! Idemo dalje u velikom stilu! Ni manje ni više! Volim vas.
P.S. Nisam pravila ove godine rođendanski party, bila sam u najužem krugu porodice i prijatelja, odmarala sam i punila baterije za Music Week koji je pred nama!

Spremite se da GRMI PLANETA", napisala je u opisu fotografije i svima otkrila iz kog razloga je izostala njena rođendanska zabava.

jelena karleusa nije proslavila rodjenda
Instagram 

Diva je za svoj rođendan imala pripremljenu dizajnersku kreaciju, rezervisanu samo za prave žene lavice, sklone ekstravaganciji.

Tema ovogodišnje proslave rođendana Jelene Karleuše bila je sirena, pa je osim torte sa morskom princezom, Jelena takođe izgledala kao jedna od njih u raskošnoj, bogatoj volanima plavoj haljini.

screenshoot/instagram Jelena Karleuša rođendan