Jelena Karleuša prepoznatljiva je ličnost pre svega po svom lavskom stavu i nedodirljivom karakteru, šou-biz razmišljanju, ali i po modnim lekcijama koje podsećaju na one od svetskih modnih gurua.

Jelena je neprestana inspiracija domaćih, ali i stranih medija, a povodom svog rođendan objavila je na Instagramu video sebe kao devojčice i tako samoj sebi čestitala 43. rođendan.

"Danas mi je rođendan. Hvala svima za predivne čestitke i želje, za ljubav, podršku i motivaciju! Znači to ovoj zverki u kojoj i dalje živi dete koje zna da se raduje na rođendan. Idemo dalje, još jedna godina sa jasnim planom kako da osvojim čitav svet i ostvarim sve svoje snove! Zatvaram oči i gasim svećice ispred mene, čvrsto verujući u godine koje dolaze", napisala je Karleuša u opisu videa.

Čestitkama su se pridružili i brojne estradne ličnosti, poput Nine Badrić, dizajnera Mihana Momose, Sonja Vuksanović, druge poznate ličnosti, kao i mnogobrojni fanovi pevačice.

Jelena je prošle godine slavila rođendan u svojoj vili na Senjaku, a da li će i ovaj proslaviti tako, ostaje da vidimo. 

jelena karleusa
ATA Images/Antonio Ahel 

Tokom svih godina koliko se bavi muzikom, Jelena je prošla kroz razne transformacije, a kako je to izgledalo pogledjate z galeriji u nastavku teksta:

Instagram, printscreen/youtube Jelena Karleuša nekad i sad