Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih modnih ikona na domaćoj sceni, ali nije retkost da je i poznate svetske zvezde kopiraju.

Tako smo imali prilike da Sofiju Vergaru vidimo u istoj haljini koju je ponela Jelena, kao i rijaliti zvezdu Kristin Kvin kojoj je pevačica poslužila kao inspiracija.

I ovog puta ju je iskopirala još jedna poznata dama, a u pitanju je Dua Lipa, ponevši isti kupaći kostim koji je Jelena ponela nekoliko nedelja pre nje.

Naime, Karleuša je pre nekoliko nedelja pozirala u oskudnom pletenom bikiniju, koji naglašava sve njene atribute, a sada je to učinila i Dua Lipa.

jelena karleusa u dua lipa u istom kupacem
Instagram 

Ona je objavila Instagram stori na kome su fotografije nje i Due Lipe u pomenutom kupaćem kostimu i postavila pitanje „Kojoj bolje stoji“.

Podsećamo, Jelena je pre nekoliko meseci bila poprilično glasna kada je u pitanju ova britanska pevačica kosovskog porekla. Dua je propagirala „Veliku Albaniju“, na šta Karleuša nije ostala imuna, a o njenom odgovoru su pisali i svetski mediji.

S obzirom na to da Jelenu prate i svetske zvezde, koje su je više puta kopirale, fanovi su sigurni da Dua nije slučajno izabrala bikini koji je Karleuša ponela mesecima ranije.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte fotografije pa sami procenite koja pevačica je izazovnija, a potom glasajte kome bikini bolje stoji.

Instagram Dua Lipa i Jelena Karleuša

Kome po vašem mišljenu bolje stoji kupaći kostim Jeleni Karleuši ili Dua Lipi?

Anketa

Kome bolje stoji pleteni bikini Jeleni Karleuši ili Dua Lipi?