Za razliku od mnogih, naše dame sa javne scene letuju kad god im se za to ukaže prilika, a to je barem dva do tri puta po sezoni.

Obzirom na broj letovanja po sezoni, jasno je što im mnogi zavide kada vreo beogradski asfalt rado zamene egzotičnim destinacijama.

Rekorderka u letovanjima ove godine je Anastasija Ražnatović koja je i pre sezone počela da uživa u čarima mora. Najpre je sa dečkom otišla na Maldive, a kada se vratila, kofere nije stigla ni da raspakuje već osmislila žensko putovanje.

Otputovala je u Meksiko sa drugaricama gde je bila nekoliko dana, a kada se vratila za Beograd, zajedno je sa prijateljima otišla u Crnu Goru.

Instagram, pritnscreen/instagram Anastasija Ražnatović letovanja 2021

Ubrzo je zaputila i u Tursku, u Marmaris, gde je bila smeštena u luksuznom hotelu kao i inače, a potom je ponovo otišla na letovanje u istu državu, ovaj put u Bodrum, gde i dalje uživa sa dečkom Đorđem.

Pet letovanja u sezoni je san svakog ko voli putovanja i more, a većini je moguć uz vredan rad i trud koji je Anastasija zasigurno ispunila nakon objavljivanja dva velika letnja hita.

Jelena Karleuša uživala je u najluksuznijem hotelu u turskom letovalištu, gde je bila sa svojim ćerkama Atinom i Nikom.

Njeno letovanje naprasno su prekinuli požari u Turskoj zbog čega su svi hoteli evakuisali goste. Ipak, nije dugo žalila jer je pre toga boravila i odmarala u Dubaiju.

printscreen/instagram Jelena Karleuša letovanje 2021

Nataša Bekvalac takođe je od onih koji znaju da uživaju, ali i da spoji lepo i korisno. Pevačica je početkom proleća otputovala u Egipat, zajedno sa ćerkama i sestrom Kristinom gde su uživale u mirnom moru pred sezonu.

Nakon što se vratila u Beograd, sačekale su je poslovne obaveze, ali je za potrebe snimanja spota sa ekipom otputovala na Ibicu. Trenutno boravi u Crnoj Gori gde je imala nastup, a slobodno vreme koristi na toplom letnjem vazduhu uz more.

pritnscreen/instagram, Instagram Nataša Bekvalac letovanja 2021

Ni influenserke ne zaostaju za estradnim damama u uživanju u popularnim letnjim destinacijama. Tako su sezonu otvorile Ena Luna i Zorannah koje su se još u februaru uživale u Majami sa prijateljima. Nakon toga su obe čekale leto kako bi uživale na moru. Tako je Zorana posetila svoje omiljenu grčku destinaciju za žurkanje, Mikonos, a potom se zaputila na Ibicu.

printscreeen/instagram Zorannah na Mikonosu

Ena Luna je prvobitno bila na letovanju u Turskoj, tačnije u Bodrumu, sa ćerkom i majkom, a kasnije i sa suprugom na hrvatskom primorju u Istri i Rovinju.

Instagram Ena Luna letovanja 2021

Dunja Jovanić je ovo leto provela sa sestrama Budimir na jahti obilazeći crnogorsko i hrvatsko primorje, a seriju putovanje započele su u krajem maja u Egiptu.

screenshoot/instagram Dunja Jovanić letovanja 2021