ZORANNAH OVOG LETA NOSI 3 NAJTRAŽENIJA MODELA ŠEŠIRA: Ima sjajan predlog kako da ih iznesete u SVAKOJ PRILICI

Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah, priznata je kao influenserka i devojka koja diktira modne trendove na Balkanu, a to svakako čini i sa propratnim aksesoarom kao što je šešir, a ona nosi najpopularnije modele ovog leta.

screenshoot/instagram 

Tokom boravka na Ibici i Mikonosu, Zorana je u potpunosti prilagodila odeću vreloj letnjoj atmosferi i uglavnom se oblačila u ležernu odeću, a neretko je eksperimentisala i sa zanimljivim, tropskim dezenima.

Ipak, jedan detalj je bio neizostavan. Reč je o šeširima koji su među prvim asocijacijama kada pomislimo na idealan stajling za plažu. 

Kao prava ljubiteljka kačketa, kapa i šešira, Zorannah je ponela tri najtraženija modela ovog leta koji su neobičnog dizajna, ali svakako neodoljiva za sve letnje kombinacije.

Na Mikonosu je ponela šešir bucket dizajna koji je uklopila sa opuštenom dnevnom kombinacijom koja se sastoji od tanjeg džempera, teksas šortsa i Luj Viton papučama.

zorannah nosi beli sesir i tropski kombinezon
screenshoot/instagram 

Na Ibici je bila inspirisana tropskim, egzotičnim dezenima, pa je tim stajlinzima najviše pristajao šešir univerzalne širine ruba u beloj nijansi, a svima je naročito zapao za oko kačket-šešir koji je veliko mezimčke brojnih trendseterki.

U galeriji pogledajte kakve šešire Zorannah obično bira za letnju sezonu:

screenshoot/instagram Zorannah šeširi za leto

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši