Blogerka Zorana Jovanović Zoranah poslednjih nedelja u fokusu javnosti iz razloga što joj je firma pred bankrotom, a ona istovremeno uživa na skupocenim destinacijama.

Ipak sve zanima kakva je influenserka zapravo u privatnom životu. Da li je ljubazna, prijatna i dobar stanar otkrile su komšije o njoj.

"Ta žena nije vredna spomena. Bavi se zanimanjem koje ne postoji, a umislila je da je Bog. Kada se doselila bila je jedna vesela devojka, slikala se tu po ulici i kraju, bila je simpatična. Šta joj se dogodilo u međuvremenu niko ne zna", kaže jedan od starijih komšija za "Blic".

zorana jovanovic u bikiniju
printscreeen/instagram 

Sličnog stava je bilo još nekoliko komšija koji žive u istoj zgradi gde i poznata domaća influenserka.

"Jedno vreme sam je pratila na Instagramu, a onda mi je postala dosadna pa sam je otpratila. Ona je stekla popularnost jer je među prvima počela da se bavi blogom, ali onda su došli drugi i bukvalno je “pojeli” na Internetu. Ona je stalno vrtela istu priču i nikome više nije bila zanimljiva", kaže komšinica Bojana i dodaje:

"Ranije je znala da izvede psa u šetnju i mi smo se slikali sa njom. Sada “nosom para oblake”, kao da je ne znam ti ni ja šta. Uobrazila se. Čitala sam da je pred bankrotom, to me ne iznenađuje jer ne znam ni ko je prati na mrežama", zaključila je komšinica.

zorannah na mikonosu
printscreeen/instagram 

Prodavac koji radi u obližnjem marketu kaže da Zoranu često vidi u prolazu, a ponekad i svrati po namirnice koje su pretežno instant.

"Kupovala je ranije cigarete, a sada uglavnom po neku grickalicu ili slatkiš. Nikada nije kupila hleb, mleko ili tako neke osnovne namirnice. Očigledno da ne sprema hranu sama, nego se hrani po restoranima. Evo otkada je tu, ništa od tako nekih namirnica nije kupila, makar ne kod mene u smeni. Mnogo je lepša na društvenim mrežama nego ovako, vidi se da se provlači kroz te filtere, kako se to već zove", objasnio je kroz osmeh prodavac u marketu.

Jedna starija gospođa poznavala je ženu koja je ranije čistila Zorani stan.

"Zorana je tada bila u jeku popularnosti i ona ju je hvalila. Čistila joj je stan, koji nije veliki ali je bilo posla jer je uvek imala gomilu stvari koje je reklamirala. Čujem da se sada uobrazila, ali zaista tada moja prijateljica nije imala lošu reč o njoj", rekla je gospođa.

zorannah na mikonosu
printscreeen/instagram 

Komšija koji je šetao psa imao je šta da kaže o poznatim ličnostima iz komšiluka.

"Znate, te javne ličnosti, a ovde u kraju ih ima nekoliko, su ljudi kao i svi ostali. Međutim, vidi se ko je kakvo vaspitanje poneo iz kuće. Neki ostavljaju đubre za sobom, bacaju papire i opuške po ulici. Zorana nije takva, ali zato ne ume ni “dobar dan” da kaže, kao da je iznad nas po statusu i nivou. I kada izađe da prošeta psa krije se ispod kačketa, kao da paparaci samo nju čekaju. Pa nije ona Brena i Ceca. Doista, onaj Brenin pastorak Filip ju je posećivao, oni se valjda druže", kaže ovaj komšija i dodaje:

"Viđamo da je dovozi neki dečko u skupom automobilu. Mada, ona je sve ređe tu u stanu. Utrči, istrči i sve nešto u žurbi. Vuklja stalno neke kese pune garderobe", ispričao je komšija.

ATA Images/Antonio Ahel, Instagram Zorannah fotografije

Ne pravi galamu i žurke

Iako nemaju lepe reči o Zorani kada je ljubaznost u pitanju, komšije kažu da nije problematična kao stanar.

"Što se tiče žurki i partijanja toga kod nje u stanu nema. Zaista nikada nismo imali problem sa njom što se tiče kućnog reda. Viđali smo da joj dođu drugarice sa balonima, to je sigurno kada joj je rođendan ili nešto slave, ali sve je bilo u granicama normale. Ranije su se deca okupljala ispred zgrade da se fotografišu sa njom ili uzmu autogram, ali ni toga više nema", ističe komšinica.

zorannah
Instagram