Poznatu influenserku Zoranu Jovanović poznatiju kao Zorannah često su optuživali da preteruje sa upotrebom Fotošopa.

I pored toga što je liniju dovela do savršenstva, često su se u moru pohvala mogle naći i kritike zbog korišćenja filtera i aplikacija za ulepšavanje, ali ovog puta, blogerka je sve iznenadila fotografijom koja je otkrila sve njene "nesavršenosti", ako to uopšte i možemo tako nazvati.

Naime, ona trenutno letuje na Mikonosu sa prijateljicama, a odatle često objavljuje fotografije u bikiniju. Međutim, jedna fotka naišla je na oduševljenje pratilaca baš iz razloga što se može videti realno telo influenserke.

zorannah bez fotosopa
printscreeen/instagram 

Zorana je pozirala u srebrnom jednodelnom kupaćem kostimu, a zbog interesantnog položaja tela, videle su se sve njene tetovaže ali i još nešto. Naime, na kuku su joj se ocrtale strije što je izazvalo brojne reakcije fanova.

"Vidiš da može i bez Fotošopa", "Ovo je realna slika i predivno izgledaš", "Ne radi Fotošop?", "Prezgodna", "Sad ličiš na sebe iz videa", "Lepotica, ne treba ti Fotošop", neki su od komentara.

Mnogi su mišljenja da je ovim postupkom Zorannah konačno ućutkala hejtere i dokazala da strije ne umanjuju njenu lepotu, naprotiv. A još njenih fotografija sa Mikonosa pogledajte u galeriji ispod.

printscreeen/instagram Zorannah na Mikonosu