Zorana Jovanović Zorannah, pasionirani je zaljubljenik u tetovaže. Svoje telo ukrasila je nebrojeno puta, a na Instagramu je konačno pokazala nove dve koje njeni pratioci nisu do sada mogli da vide, s obzirom da su na veoma skrivenom mestu.

Svaki njen crtež ili izreka kojima je ukrasila telo imaju posebna značenja, a influenserka je u svojim videima često znala da kaže da ona prosto voli ovakav tip "podsetnika".

Samo do 2013. godine imala je 5 manjih tetovaža, a potom je za samo dve godine, odnosno do 2015. uradila duplo više. U međuvremenu je odradila i veći crtež na ruci - lava i lavice, a staru tetovažu na levoj ruci je prekrila nakon što je pokušala da je skine laserom.

Sada je pokazala dve nove od kojih je jedna na boku, a druga na samom kuku, a za to je izabrala veoma neobičan font.

zorana jovanovic ima dve nove tetovaze
printscreen/instagram 

Podsetimo, jedna od prvih je bila izreka "pain is love" ("bol je ljubav"), koju je posvetila pokojnom ocu nakon što nisu jedno izvesno vreme razgovarali usled razvoda sa njenom mamom. Potom ima urađenu brojanicu na vratu, kako bi imala zaštitu, "redemption" (spasenje) na unutrašnjem delu podlaktice, jer je kako je priznala bila veoma nemirno dete, a kasnije i problematična tinejdžerka, te su njeni roditelji pokušavali na sve moguće načine da "kanališu" njenu energiju.

Potom je istetovirala i "stay strong" ("ostani jaka"), "no fear" ("bez straha"), ali i strelu. Zorannah je objasnila da uvek nakon loših stvari dođu dobre i pozitivne, odnosno, da ne treba zaboraviti da i strelu povuku na dole da bi poletela visoko.

"Live, laugh, love" posvećena je prijateljima ali i eventualnim partnerima i influenserka kaže da u njenom životu sve ide upravo tako - prvo nekog moraš da upoznaš, provedeš vreme, potom sledi smeh, i na kraju ljubav.

Tetovažu na zglobu nosila je dve godine, a uklanjala pet. Međutim, nakon tretmana laserima ostao joj je veliki ožiljak, te je taj deo prekrila krilom anđela i ta tetovaža posvećena je njenoj mami, koja je ujedno bila i njen anđeo čuvar kako kaže Zorana.

Na drugoj ruci ima istetoviran crven konac protiv uroka, a na podlaktici ima lava i lavicu.

I naravno, ne smemo zaboraviti slovo "T" iza uha, pisano njenim rukopisom koje se transformiše u znak beskonačnosti. Ova tetovaža posvećena je njenoj nekadašnjoj najboljoj prijateljici, Tamari Kalinić, danas svetski poznatoj influenserki, koja joj je dugo bila poput sestre, rekla je Zorana u jednom svom videu.

zorana jovanovic i tamara kalinic nekad
printscreen/youtube 

"Ne znam zašto ljudi konstantno pokušavaju da nas posvađaju", tada je pričala Zorana i dodala, "ona je član porodice, i meni najdraža osoba nakon moje majke, gledam je kao sestru, a logično je da se sestre nekad i posvađaju, ali to ne znači da se ne volimo".

Ne sumnjamo da će Zorannah u budućnosti ukrasiti svoje telo još nekim crtežom, a sve njene tetovaže možete videti u galeriji ispod:

printscreen/instagram Zorana Jovanović, Zorannah tetovaže