Od kada su poznate kardašijanke pokrenule trend prodaje stvari koje nikad nisu nosile ili su obukle par puta, sve više javnih ličnosti, čak i na našim prostorima odlučuje se za slične poteze.

Na ovaj način pratioci su mogli da dođu do nekih neretko brendiranih komada po dosta povoljnijoj ceni, a jedna od onih koja na taj način pokušava da sre reši suvišnih stvaroi u ormaru je i naša poznata influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah.

Zorannah koja je u poslednje vreme često kritikovana zbog izjava koje daje u medijima, ponovo je na meti negativnih komentara, a povod su bile fotografije obuće koja nije bila najčistija.

" Zorannah opet prodaje štrokavu obuću, dokle pitam?!", "Da li ona to ima neku zmiju u štiklama?", "Za prljave patike traži 60 evra, a za nošene štikle 130"... bili su neki od komentara koji kruže Tviterom.

Naime, jutjuberka sve proizvode kači na jednu Instagram stranicu, a u pitanju je brendirana roda, koja iako je polovna, ne može da se nađe po jeftinoj ceni, što nije ono što je toliko upadalo u oči koliko obuća koja nije bila u najhigijenskijem izdanju.

Zorannah se za sada nije oglašavala povodom kritika, a ovo nije prvi put da je bila u središtu skandala u poslednje vreme. Najpre je ustalasala mreže nakon gostovanja u emisiji "Kontra show" kada je izjavila da u Srbiji ne postoji muškarac za nju, kao i da "ne pada" na anononimne osobe, a pre toga je bila kritikovana zbog navoda da svom psu daje lekove za smirenje.