Zorana Jovanović Zorannah popularnost je pre svega sticala u Srbiji gde je i postala poznata blogerka zatim influenserka, a onda je nedavno u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji izgovorila ružne reči za sopstvenu zemlju i svoj narod.

Zorana je otkrila da muškarci iz Srbije, zapravo, za nju ne postoje.

- Znaš šta je jako zanimljivo za mene? Što mene, kada osoba živi u Srbiji, on za mene kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji za mene ne postoji - rekla je Zoranah, dok se voditeljka u tom trenutku uhvatila za glavu, Gastoz je povikao, dok je Aleksandra Mladenović kolutala očima od šoka koji su takođe bili gosti pomenute emisije.

zorannah
Kurir/Stefan Stojanović 

Kada je Jovanovićeva shvatila da su svi zgroženi, pokušala je da obrazloži svoju izjavu.

- Ali, ja prosto ne želim da živim ovde, ne želim da svoju decu odgajam u Srbiji. Jednostavno, više mi prija inostranstvo koje god - nastavila je Zorannah koja svojim izjavama često izaziva buru komentara na društvenim mrežama.

Ništa drugačije nije bilo i ovaj put. Malo je reći da su tviteraši osuli paljbu po Zorani.

Zoranine izgovorene reči pored korisnika društvene mreže Tviter, naišle su na osudu i kod nekih poznatih ličnosti naše zemlje.

Između ostalog nizali su se komentari, poput: "Bednica, nemam komentar", "Evo sada ću da se selim iz države da bih mogao da muvam Zoranu Jovanović", "Molim te, iseli se. Idi", "Devojko, učini nam i idi odavde"... i ostali...

Instagram Blogerka nekad i sad