Poznata blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah odgovarala je na pitanja fanova i tom prilikom progovorila o ljubavi, ali i pravom vremenu za potomstvo.

Zorannah su pitali šta misli, koliko čovek ima ljubavi u životu, a ona je priznala kakav je kod nje slučaj.

- Ja još nisam imala nijednu ako ne računam dva kera. Šalim se, misliš ti da si zavoleo nije to problem, problem je kad prođe neko vreme i shvatiš da to nije bila ljubav - poručila je ona.

Ona je potom otkrila koje pravo vreme za decu po njenom mišljenju.

- Kada upoznaš nekog sa kime želiš dete. To može biti u 18, a može biti i nikada. Svakom svoje i svako vreme je pravo. Ne treba rađati decu zbog drugih ljudi i njihovih predrasuda. Znam ljude koji su u braku 5 plus godina i nemaju decu, a znam one koji su napravili dete posle mesec dana veze i niko tu nije u grešci - odgovorila je Zorannah na svom Instagram profilu.

zorannah
Instagram 

Zorana je poznata po svojoj iskrenosti zbog čega je često na maeti komentara, ali ona ne mari previše za to te je tako priznala i da li bi joj bio problem da bude s nekim ko ima decu iz prvog braka, kao i kako bi podnela to što moraju da imaju kontakt.

- Sada u ovim godinama da, i to lagano. Pre 10 godina nije bilo šanse da to zamislim. Mogla sam i ja do sada da imam troje dece sa nekim drugim i to je deo života. A što se ljubomore tiče na bivšu, to da je valjalo uspelo bi - istakla je blogerka.

zorannah
ATA Images/Antonio Ahel