Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, prisustvovala je otvaranju jednog salona u Beogradu, a tom prilikom prokomentarisala je naslove koji su o njoj izlazili u proteklom vremenu. 

Dotakla se svog ljubavnog života, uspeha, zarade, ali i navoda da svom psu daje lekove za smirenje. 

Zorannah je iskreno odgovarala na sva pitanja i istakla da se često pogrešno interpretira ono što izjavljuje za medije, odnosno da se njene izjave ne prenose u celosti ili se njene reči izvrću, prenosi Blic.

zorannah
printscreen/instagram 

Kao primer naveo se njen tvit da se "pali na moć".

"Nisam rekla da muškarac mora da ima novac, rekla sam da mora da ima više od mene, odnosno da ima od više od žene sa kojom je", rekla je Zorana.

Influenserka je istakla da i dalje radi punom parom, te da korona nije uticala na njen obim posla. Na pitanje da li samo od Youtuba može da se živi, Zorannah je objasnila da to zavisi od toga koliko se postuje, ali da su te stvari i dalje daleko lakše u Americi jer je ceo sistem naplate potpuno drugačiji. 

Na pitanje da li će predtsaviti svog dečka javnosti, Zorana je rekla da se za njenu prošlu vezu saznalo sticajem okolnosti.

"Svaki fudbaler koji želi malo pažnje kažu da se nakači na tebe?" glasilo je pitanje, a Zorana je iskreno odgovorila da je to istina. Takođe je na pitanja da li trenutno ima nekog odgovorila da je emotivno odlično, ali nije želela da širi temu. Kada su u pitanju budući projekti, Zorana je odgovorila:

"Izlaze dva body mista, izlazi sveća, i još part nekih projekata, tako da... radi se".

zorannah
Zorannah/YouTube Screen Shoot 

Na samom kraju osvrnula se i na navode da svom psu Aspenu daje tablete za smirenje.

"Moja drugarica je našla tablete, na biljnoj bazi su. To se daje i kad pas putuje, da bi bio miran, ali još uvek ih nije probao", odgovorila je influenserka i time stavila tačku na sva nagađanja. Više fotografija Zorane Jovanović, kako je izgledala pre slave pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Blogerka nekad i sad