Naša najpoznatija influenserka, Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, danas proslavlja svoj 31. rođendan. 

Međutim, iako je potpuno logično da pomislimo da će ona biti ta koja je u centru pažnje, ove godine proslava je izgledala nešto drugačije, a blogerka je imala dupli razlog za slavlje. 

Naime, na svom Instagram profilu podelila je fotografiju i otkrila pratiocima kako je ukrasila svoj dom povodom bitnog datuma, ali im i otkrila veoma interesantnu informaciju. 

"Birthday twins", pisalo je u opisu objave, čime je Zorana otkrila da je i njenom psu Aspenu takođe "divan dan". 

Neposredno pre toga objavila je video snimak na kom se vidi prelepa dekoracija u stanu, a svi baloni su bili u plavoj i beloj boji.

"Ja sam prava mama jednog psa. Srećan rođendan mom omiljenom dečaku i mom blizancu po danu rođenja! Kakve su bile šanse za ovo? Volim te do meseca, iako sam te razmazila kao što nikada nisam mislila da mogu", podelila je influenserka emotivnu poruku. 

Objave su za kratko vreme prikupile preko 32 hiljade lajkova, a komentari su se samo ređali.

"Srećan vam rođendan", "Blistaš", "Nikada bolje nisi izgledala", "Aspen je predivan", "Želim vam oboma sve najlepše"... samo su neki od komentara pratilaca.

Zoranu inače prati preko 874 hiljade pratilaca čime je jedna od najpraćenijih osoba u regionu. Još neke fotografije influenserke, ali i kako je izgledala na samom početku karijere, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Blogerka nekad i sad