Zorana Jovanović poznatila pod imenom Zorrannah često svojim izjavama podigne buru na društvenim mrežama. Ovaj put je pred kamerama u emisiji na kanalu "deToxic" pokušala da obrazloži izjavu zbog koje su je mnogi napali.

Modna blogerka objašnjavala je da je pogrešno shvaćena i da su njene reči izvučene iz konteksta.

- Izvučete stvari iz konteksta. Prvi deo pustite, pa onda izvučete deo zašto materijalno nije odnosno jeste bitno, odnosno celu poentu priče, pa onda nastavite dole sa ostatkom. Nigde nije izašlo da meni ne treba muškarac da me izdržava finansijski, samo je izašlo da ovo drugo - istakla je Zorana.

zorannah
ATA Images/Antonio Ahel 

Kada joj je ponovo pružena prilika da obrazloži ovu svoju izjavu, Jovanovićeva je odgovorila:

- Nisam ja rekla da on mora da ima novac. Ja sam rekla da on mora da ima više od mene, odnosno od svake žene sa kojom je. To je velika razlika -  dodala je ona.

Podsetimo nedavno je Zorannah izjavila kako muškarac mora da bude uspešan i moćan da bi mogao da je osvoji. Istakla je da ne može da bude sa muškarcem koji manje zarađuje od nje i da neko takav nikada ne bi mogao da je privuče.

zorannah
Instagram 

Zorannah je objasnila da na prvom mestu ima ovakav stav jer ne želi da se odrekne svog života, a da joj je nezamislivo da nekog izdržava.

Njena izjava naišla je na žestoke kritike na društvenoj mreži Tviter. Naime, Zorani su poručili da je klasična "sponzoruša", ali i da je "radi samo neko sa parama".

zorannah
Instagram 

"Opet se ova javlja da priča o muškarima!", "Tipična sponzoruša!", "Nju može da radi samo neko sa parama, katastrofa!", "Ženo, pokrij se tim velikim ustima i ne progovaraj",samo su neki od komentara koji su usledili nakog toga.