Zorana Jovanović nedavno je naišla na nekagitvne komentare zbog svoje izjave o muškarcima. Naime, Zorannah je u emisiji Kontr šou na Kurir televiziji otkrila da muškarci iz Srbije, zapravo, za nju ne postoje.

- Znaš šta je jako zanimljivo za mene? Što mene, kada osoba živi u Srbiji, on za mene kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji za mene ne postoji - rekla je Zorana.

U najnovijem vlogu na Jutjubu pod nazivom "OK, moramo da popričamo", Zorannah je priznala da nije želela da pročita sve poruke koje je dobila, ali da je većina bila negativna i neprijateljski nastrojena prema njoj, zbog čega se isključila sa svih društvenih mreža u poslednjih nekoliko dana.

Zorana tzvrdi da je njena izjava pogrešno protumačena i da ljudi misle da ona ne voli svoju zemlju i drugarice koje su u vezi ili u braku sa muškarcima iz Srbije.

- Ne mrzim svoju zemlju. To nikad nisam rekla. Jesam rekla da ne želim da budem sa nekim ko živi ovde i da ne želim da odgajam svoju porodicu ovde. Svako ima pravo da radi šta hoće i da živi sa kime god hoće, i niko nema pravo da osuđuje naše odluke, započela je Jovanovićeva.

zorana jovanovic zorannah
Kurir/Stefan Stojanović 

Zorannah priznaje da voli, ali i da ne voli Beograd. Kako kaže voli ga zbog sećanja koje ima sa roditeljima, ali i da ga ne voli zbog loših sećanja.

- Ja ne pričam o tome, pa mislite da je sve pod kontrolom. Izgubiti roditelje nije laka stvar. Pogotovu kada su praznici. Moj život u Beogradu nije ono što je trebalo da bude. Kad sam tamo negde, zaboravim na sve svoje privatne probleme. Kada prođete pored nekog mesta na koje su vas roditelji vodili, teško je.

Mene sve ovde podseća na roditelje. Moj beg od svega je beg odavde. Moja želja da živim negde drugde je iz privatnih razloga,rekla je Jovanovićeva i otkrila i da je posle smrti majke, koja je bila stujardesa, godinama imala problem da putuje avionima kompanije za koju je radila njena majka.

zorana jovanovic zorannah
Instagram 

- Znala sam da ću sresti nekoga ko nju zna. Moj ceo dan posle takvih susreta nije isti. Samo me vrati nazad. Ja pokušavam da pobegnem od toga. Da li je to pravi način? Verovatno nije, dodala je influenserka.

Između ostalog, ona je razjasnila nije problem ako je muškarac iz Srbije jer je bila sa momcima iz Srbije, ali da većina nije živela u našoj zemlji.

- Do pre nekoliko godina sam bila ubeđena da nema šanse da budem sa nekim ko nije naš, ko nije sa Balkana. U poslednjih nekoliko godina sam okružila strancima i ljudima koji ne pričaju naš jezik i to mi prija jer većina ništa ne zna o meni. Normalno je da se vremenom mišljenja o životu menjaju, zaključila je Zorannah.