Poznata influenserka Zorana Jovanović Zorannah svojim fanovima u video blogu često odgovara na pitanja koja su najčešće vezana za modu, kozmetiku i lifestyle, a u poslednjem je mnoge iznenadila sve kada je u pitanju promena vere zbog ljubavi.

 Zorannah tvrdi da ne bi promenila veru zbog svog partnera.

- Ja veru ne bih promenila. Da li bih bila u zajednici ili imala decu sa nekim ko je druge vere? Da. To ne bi trebalo da bude problem 2021. godine. Voli svoje, poštuj tuđe. U takvim zajednicama se slavi sve i ne vidim zašto bi to bio problem. Ne mislim da treba da promenim veru da bi zajednica sa muškarcem druge veroispovesti uspela. Decu bih odgajala po veri oca. Sve praznike bi slavili, ali bi oni bili ono što im je otac. Kao što uzimaju njegovo prezime, onda treba da uzmu i veru. Ili bih pustila da sami odluče.

zorannah youtube video o decku
screenshoot/ youtube 

Zoranu pratioci često pitaju o braku i deci, ali najviše ih je zanimalo da li ona oseća pritisak da treba da se udaje i dobije dete.

- Ne osećam pritisak. Ne znam zašto su svi u fazonu - moraš do tridesete da se udaš i da rodiš dete. Moraš ovo, moraš ono. Ja ne moram ništa! Ja ne moram uopšte da imam dete, ako ne želim. Ne moram da se udajem, ako ne želim. To je samo moja stvar. Kada upoznaš osobu sa kojom želiš da imaš dete, onda želiš da to dete bude kao ta osoba, a ne da budeš besna na to dete. Niko ne treba ništa da radi zbog drugih ljudi. Ako želite brak i dete, i ako mislite da će vas to usrećiti, onda uradite to. Ali, ako to radite samo da zadovoljite neke standarde, onda ne.

Mene je moja majka rodila sa 35, a udala se sa 34, rekla je ona i dodala:

- Imam drugaricu koja je 83. godište. Zabavlja se sa momkom, zajedno su dve godine. Dete im nije u fokusu. Imam i drugarice koje su u braku pet-šest godina i dalje nemaju decu. Ne treba požurivati zbog drugih ljudi jer to je vaš život. Vi se budite sa tim čovekom i to je nešto sa čime vi treba da budete srećni i niko drugi, zaključuje Zorana.

zorannah Q&A youtube video
screenshoot/ youtube 

Podsetimo, sredinom aprila influenserka Zorana Jovanović je izazvala brojne reakcije kada je u intervjuu za Hype televiziju odgovorila na pitanje - "da li bi pre bila s muškarcem koji je materijalno nestabilan, ali je drži kao malo vode na dlanu ili sa onim koji joj ispunjava sve njene želje, ali nije bogat".

- Mene muškarac mora da 'radi' da bih ja bila s njim, a da bi me 'radio' mora da bude i uspešan i moćan i da dobro izgleda. Onda sve ostalo - mora da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on 'ne radi' na sve moguće načine, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili otišla za nekim drugim. Imam tu neku svoju listu od 16. godine kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima, rekla je Zorana.

Poslednji video popularne influenserke Zorannah možete pogledati u ispod!