Konačno smo dočekali lepo vreme, a to znači da je pravi trenutak da u svoj garderober "pustimo" malo boja. Dakle, izaberite najlepše lepršave krpice i uživajte u suncu i prijatnim temperaturama. A svaki trendseter zna da kobinacija nije potpuna bez sređenih noktića.

Bilo da ste ljubitelj frenča, klasične crvene ili modernih varijanti, istina je da ruke uvek deluju drugačije uz sređene i uredne notke.

Međutim, ako nemate ideju za sledeći manikir, pogledajte kakvi su izbori naših influenserki i poznatih dama na domaćoj sceni. Verujemo da će se naći za svakoga po nešto.

Tamara 

tamara kalinic nokti
printscreen/instagram 

Tamara je ljubitelj neutralnih varijanti. U poslednje vreme gotovo uvek nosi "goli manikir" ili "neprimetan" kako ga još zovu. Caka je u nude nijansama koje se uglavnom koriste kao baza za frenč, a daju noktima prirodan i uredan izgled.

Zorannah

zorannah nokti
printscreen/instagram 

Jedna od naših najpopularnijih influenserki nedavno nas je iznenadila kreativnom varijantom sa plavim leptirićima. Dok je baza bledo ružičasta, sa mat završnicom, na srednjem i domalom prstu nalaze se iscrtani leptirići u plavoj boji, a oni jedini imaju sjaj. Efektno, elegantno, neobično... čista desetka!

Zoi

zoi nokti
printscreen/instagram 

Mlada pevačica zasluženo se nalazi na listi influensera, a njeni pratioci neretko pokušavaju da iskopiraju sve što uradi. Zoi se ovog puta odlučila za trendi minimalistički linearni manikir. Baza je nude, dok su same linije i oblici crveni. 

zoi nokti
printscreen/instagram 

Pre toga je imala neon zelenu varijantu koja je, kao što znate, hit boja ove sezone.

Blairlea

lea davogic
printscreen/instagram 

Lea Davogić, takođe se odlučila za sličnu varijantu ali u popularnoj ultramarin plavoj sa sjajnom završnicom. Ovakve šare idealno pašu na ovalnim noktima i sjajan su izbor ako želite minimalizam, a opet upečatljivost.

Lepa svaki dan

Međutim, ako ste ljubitelji mirnijih varijanti, Lepa svaki dan poznata je po svojim crvenim noktima. A svi znamo da crveno nikad ne izlazi iz mode. Tamara je ovog puta izabrala crvenu sa hladnijim podtonom, odnosno sa primesama ružičastog.

Milica Budimir

milica budimir nokti
printscreen/instagram 

Sa druge strane, naša fitnes influenserka Milica "prošetala" je divan manikir koji nas je oduševio na prvu. Frenč u boji lavande sa bledo ljubičastom bazom deluje tako nežno, prolećno, sveže i lepo. Idealno ukoliko ste ljubitelji svetlih boja, i frnacuskog manikira, i želite neku blažu promenu.

Nađa Popivoda

nadja popivoda nokti
printscreen/instagram 

I Nađa se odlučila za popularni manikir sezone, ali je odabrala boju sličnu Milice budimir. Nema šta, jasno je kao dan da je ovakav manikir hit ove 2021. godine.

Ena Luna

Ena nas je u proteklom vremenu iznenadila sa više varijanti. Najpre nas je oduševila interesantnim manikirom u pastelno zelenim tonovima.

ena luna nokti
printscreen/instagram 

Potom se odlučila za nokte različitih boja.

ena luna nokti
printscreen/instagram 

Na kraju je njen izbor ipak bila ljubičasto plava, jedna od "it" nijansi ovog proleća.

ena luna nokti
printscreen/instagram 

Onjia Magdalena

onjia magdalena nokti
printscreen/instagram 

Ljubičasto se definitivno ove godine varatilo na velika vrata, kao i plave nijanse. Magdalena je takođe odabrala ljubičasto poput Ene, ali daleko svedeniju i nežniju nijansu.   

Dunja Jovanić

dunja jovanic nokti
printscreen/instagram 

Jedna od naših najpoznatijih influenserki ovog puta odabrala je jednostavan frenč ali sa "dodacima". Naime, "Fashion beba" na svoje noktiće dodala je cvetove i time im dala pravi prolećni šmek.

Ela Dvornik

Hrvatska influenserka je poznata kao neko veoma prati trendove, a pažnju svih privukao je jednostavan ali efektan manikir. Naime, ona je izabrala svetlo ružičastu bazu, a crvena linija išla je samo jednom stranom nokta. Sjajan izbor kada želite nešto jednostavno, ali da ipak privuče pažnju.

Tatjana Jovanović

tatjana jovanovic nokti
printscreen/instagram 

Još jedan francuski manikir na drugačiji način. Ovog puta, umesto klasičnog belog vrha, Tatjana se odlučila za neon žuto zelenu.