TREND KOJI ĆETE OBOŽAVATI: Nova verzija francuskog manikira je sve što nam treba ovog proleća

Popularni „french“ je postao jedan od najvećih beauty hitova, a gotovo pa i nema Instagram profila s na kojem nije barem jedna fotografija otkačene verzije francuskog manikira.

Instagram 

Francuski manikit pravi je hit poslednjih nekoliko meseci, a osim klasične, tu su i otkačene verzije koje izgledaju super. Od onih šarenih, u pastelnim bojama pa sve do onih sa floralnim printom – francuski manikir nikad nije bila popularniji i traženija, ali ne u klasičnom stilu kakav smo nosili pre 20-ak godina.

Podsetimo, klasičan izgled francuskog manikira je hit devedesetih i početkom 2000., a karakterizovali su ga nude lak i beli izraženi rubovi noktiju. Sad dolazi u puno boljem izdanju i u mnogo varijanti koje možeš isprobati - toliko, da bez obzira na to koji stil preferirala, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe.

Još u 2019. godini videli smo super ideje za novi francuski manikir, a među prvima ih je pokazala Bela Hadid. Iako su neki mislili kako je reč o prolaznom trendu, on nas prati i u 2021. Popularni „french“ je postao jedan od najvećih beauty hitova, a gotovo pa i nema Instagram profila s na kojem nije barem jedna fotografija otkačene verzije francuskog manikira.

Ova moderna verzija uključuje nešto kraću dužnu nokta, a umesto klasičnog, belog završetka, tu je cela paleta boja.

Ako postoji jedan savet za sve koji se odluče za ovaj stil manikira, to je da je eksperimentisanje ključno.

Možeš se držati jedne boje ili isprobati kombinaciju nekoliko tonova, što je trenutno veliki hit u svetu manikira.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši