Toplo vreme donosi trendove jarkih boja u naše omiljene salone, ali i kolekcije lakova za nokte. Svako godišnje doba ima svojstvenu šemu boja. Zima podseća na kombinaciju ledenih metalik tonova i boja dragulja. Kad je jesen u pitanju, tada vladaju tamnožute i prigušene. A, sad je konačno stiglo proleće i vreme je za vedre, cvetne tonove jer od svog manikira želimo samo jedno – optimizam.

Sada se sve okreće oko veselih tonova koji će nam prolećne dane učiniti poletnijima. Upravo zato će živahna narandžasta biti ‘it’ boja laka za nokte.

Ova boja će činiti najlepše manikire u aprilu. Bez obzira na vaš ton kože, sigurno postoji nijansa narandžaste koju ćete obožavati. Ako imate skroz svetli ten, isprobajte najtoplije nijanse narandžaste. S druge strane, onima s malo tamnijim i maslinastim tenom najlepše će stajati boje mandarine ili dinje.

‘IT’ BOJA LAKA ZA NOKTE APRIL BIĆE CVETNA NARANDŽASTA

Narandžasti manikir bilo koje vrste će se neminovno isticati i savršen je izbor za unošenje prolećnih boja i razvedravanje svoje svakodnevice.

S tim se slaže i slavna manikirka Heriet Vestmorelend, koja kaže da ne morate nužno odabrati neonski narandžasti lak za nokte, nego se možete odlučiti i za pastelne tonove jer su svi u trendu i izgledaće besprekorno.

Kao specijalistkinja francuskog mikro manikra, ona savetuje upotrebu narandžastog laka za akcente na nude noktu, u obliku negative space manikira.

Stoga možete napraviti francuski manikir, a možete staviti i jednostavnu tačku na dno nokta – to može izgledati stvarno šik, a ne može biti jednostavnije.