Ove godine neki trendovi lakova za nokte opet će biti popularni, a neke više nećemo nositi. Ali, kad je reč o bojama, postoje tri nijanse kojima se radujemo u sledećim mesecima. Naime, osim što sjajno izgledaju na našim noktima i dovode nas u dobro raspoloženje, takođe se i u boji savršeno slažu s najnovijim modnim trendovima.

Ovo su najlepše boje za proleće:

1. Ružičasta - sve nijanse

Od svetle ružičaste pa do jarke ružičaste: 2021. nosićemo nijanse ružičaste i na noktima. Jake boje vešto zamenjuju tamne zimske tonove poput bordo crvene ili ljubičaste i pružaju istinski osećaj proleća.

2. Bež i nude tonovi

Svetle boje nas trenutno ne nadahnjuju jedino u modi, nego i sjajno izgledaju na našim noktima. Stoga su bež i nude tonovi idealni za jednobojni izgled u proleće. Dakle, ako ne voliš upadljive boje na noktima, sjajno ćeš izgledati i s ovim elegantnim i suptilnim nijansama.

3. Mint zelena

Ružičasta ti je previše devojačka, a bež i nude tonovi previše dosadni? A šta kažeš na osvežavajuću mint zelenu boju? Nežna nijansa zelene na noktima idealna je za proeće i takođe se lepo kombinira sa svim bojama odeće. Probaj!

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas