Nema sumnje da svaki put pre odlaska u salon na korekciju, inspiraciju potražimo na socijalnim mrežama, te su nam aktuelnosti iz sveta manikira bliži nego ikada. Poznato je da sa svakom sezonom dolazi i neki novi trend, pa se ovog puta javljamo sa trenutno najaktuelnijim.

Bilo da ste pobornica minimalizma ili pak više volite jarke boje i dezene, sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju u primerima koji slede.

Tako smo zavirili na Instagram-feedove poznatih kozmetičkih salona i pronašli odličnu inspiraciju koja vam može poslužiti pri idućem odabiru. Ponovo nosimo francuski manikir ali ovog puta u malo drugačijem izdanju, te umesto klasičnog belog (koji svakako i dalje volimo), sve su popularnije otkačenije boje poput zelene, plave ili crvene.

Tu je i tie-dye trend koji je svoje mesto osim u modnom, pronašao i u beauty svetu. Ljubitelji minimalizma, mislili smo i na vas, samo što vam ovog leta donosimo upgrade verziju minimalnog.

Dosta priče jer je vreme da pronađite svoju savršenu inspiraciju za letnji manikir! P.S. Ne zaboravite da nas tagujete na Instagramu kad budete odabrali svoju omiljenu boju sezone.

Običan francuski manikir 

Sa njim nema greške. Uredan i uvek u trendu!

Šareni frenč

Isti, ali potpuno različiti od običnog francuskog manikira. Dodajte malo boja i spremni ste za letnje festivalske noći!

Tie-Dye manikir  

Tie-Dye je ove sezone nezaobilazan trend u svim segmentima, pa smo ga tako poželele i na svojim noktima.

Single line manikir

Jednostavne linije u boji će vaš običan manikir učiniti super zanimljivim i veeeoma fotogeničnim. Obavezno isprobajte.

Mix stilova

Ovaj manikir je za nešto smelije devojke koje se ne plaše da budu drugačije.

Retro tekstura

Ukoliko i dalje kradete maminu odeću, iz doba njenih srednjoškolskih dana, onda je ovaj retro desen vaše idealno rešenje!

Nude varijanta

Za one koji ne vole da eksperimentišu, a žele da probaju nešto malo drugačije – nokti u različitim nude tonovima su pun pogodak.

Morski tonovi

Boja koja se, pored bele, sjajno ističe na noktima uz preplanulu kožu je plava. Dodajte i malo zlatne i spremne ste za pravu, morsku avanturu.

Heart nails  

Savršen izbor za romantične duše koje u sebi kriju i onu malo drugačiju stranu. Zato su crna srca nezaobilazan trend ove sezone.

Razmazano mastilo

Nemamo šta da dodamo, osim da obožavamo ovaj manikir! Jedan od naših favorita sezone definitivno.

Foto: Amyytran