PRONAŠLI SMO MANIKIR KOJI JEDVA ČEKAMO DA NOSIMO: Ove boje će probuditi proleće u vama

Trendovi kojima nećemo moći odoleti u toplijim danima!

Wanted 

Iako je godina tek počela, već sada su se iskristalisali pojedini trendovi koje ćemo rado nositi u narednim danima, nedeljama i mesecima. To je posebno vidljivo u svetu manikira, gde glavnu reč preuzimaju upečatljive nijanse koje će sigurno uneti vedrinu u naše celokupno izdanje!

Koliko je izgled naših noktiju važan potvrđuje i poprilično impresivna kolekcija lakova koju skupljamo na svojoj kozmetičkoj polici, kao i činjenica da smo spremni satima da skrolamo po Internetu u potrazi za manikirom koji će nas inspirisati. Ove godine trendovi su poprilično jasni, pa smo se tako odmaknuli od klasike i minimalizma, te su se u prvom planu pronašli trendovi s kojima je teško ostati neprimećen.

Jedan mikrotrend u ovoj sferi istaknuo se već krajem 2020. godine, a doživeće pravi procvat upravo u ovoj godini, a reč je naravno o neodoljivom tigrastom printu.

Tako ćemo ovaj svestrani uzorak nositi na razne načine, od nešto blaže verzije gde ćemo njime ukrasiti samo vrhove noktiju, pa sve do eksperimentisanja s nijansama.

Nadalje, trend kojeg takođe s nestrpljenjem želimo da isprobamo je i igra različitih uzoraka, gde svaki nokat priča neku svoju priču, a ovaj izgled najlakše možete postići nalepnicama za nokte.

Geometrijskim oblicima takođe nećemo moći da odolimo ni ove godine, posebno onima u pastelnim nijansama, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje će vas sigurno podstaknuti da i vaši nokti postanu prava mala umetnička dela.

I naravno, zauvek omiljeni većini žena- francuski manikir poznatiji kao frenč, ove sezone će se nositi u nekim veselim bojama umesto tradicionalne bele. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši