Februar je mesec ljubavi, ili bar tako kažu. Čak i ako niste zaljubljeni ili ne slavite Dan zaljubljenih, sada je idealno vreme da svoje noktiće "obučete" u neke veselije boje. Uostalom, zar nije vreme da polako dozovemo proleće i sunčane dane, a gde ćete bolji način nego uz boje koje su sinonim za ljubav?  

Pronašli smo neke nod najkreativnijih ideja za manikir, a neke možete uraditi i sami, bez odlaska u kozmetički salon.

Za početak, jedan od vodećih trendova su definitivno linije. Valer kao takav vraća se na velika vrata, a kad je već tako, onda nije loše da ih oblikujete i dodate i neko srce. Trendi, veselo, mladalački...

Za one koji više vole minimalistički pristup, mlečna osnova i minijaturna srca su sve što vam treba. 

Takođe, ako crveno nije vaša boja, a želite da "ispoštujete" temu, donja fotografija je sjajan primer kako i sa drugim bojama možete da dočarate Valentines fazon. 

Ipak, zagriženi zaljubljenici u Dan zaljubljenih možda će poželeti da manikir zaista bude u stilu srca, ružičastog, slatkih kovertica. U tom slučaju, samo je bitno da nađete manikirku koja je vična crtanju po noktima. 

Dame koje vole klasiku mogu da promene svoj standardni francuski manikir i umesto bele stave crvenu boju. 

A ukoliko su crveni nokti nešto što inačne "furate", za Dan zaljubljenih dodajte malo dodatnog sjaja uz kamenčiće i lančiće. Samo da je "skupo"! 

Mnogi ne vole crveno - ružičastu kombinaciju, ali, ako izaberete svetlu, pastelnu pink osnovu, dašak crvenog je sve što je potrebno da vaši nokti zaista izgledaju trendi. 

U nastavku pogledajte još neke ideje koje smo za vas pronašli na Instagramu. Verujemo da će se za svakog naći po nešto. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas