Nakon što se nekoliko puta "opekla" kada je javnost znala detalje iz njenog privatnog života, naša poznata influenserka Zorana Joanović - Zorannah "dozirano" je delila informacije sa svojim pratiocima i medijima.

Međutim, kada je u pitanju ljubav, slobodno možemo reći da se trudila svim silama da niko ne sazna s kim je, ili da se barem što manje zna o njihovom odnosu.

Nedavno je na jednom prestoničkom događaju bila poprilično zagonetna na pitanja o emotivnom statusu, iako je priznala da je "ispunjena", međutim sada su se u medijima pojavile informacije da je infuenserka navodno raskinula s makedonskim fudbalerom i reprezentativcem Bobanom Nikolovim.

Zorannah se navodno poverila prijateljici da više nije u vezi s igračem Lećea "jer se nisu dobro slagali", piše Kurir.

Modna blogerka je prekinula vezu, ali joj Nikolov i dalje šalje poruke u nadi da će se pomiriti, što ona odbija.

Podsetimo, Jovanovićeva i Nikolov smuvali su se početkom 2020, kada je on igrao za jedan mađarski klub. Kako su tada naveli izvori Kurira, ona je više puta odlazila kod njega u posetu u Budimpeštu, nakon završetka karantina u Srbiji i kad je to epidemiološka situacija dozvoljavala, što je i ona sama potvrdila u jednom od svojih videa krajem oktobra prošle godine.

zorannah raskinula sa deckom fudbalerom
ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak, poslednjih dana 2020. par je počeo da se otkriva na društvenim mrežama. Naime, na jednoj od fotografija koje je blogerka postavila, u komentarima emotikon srca poslao joj je upravo Nikolov, na šta mu je ona odgovorila takođe srcem.

Poslednjeg dana stare godine na svom Instagram storiju je postavila fotografiju na kojoj je tajanstveni muškarac grli. Lice mu se nije videlo, ali ukoliko se uporedi s Bobanom, vidi se da ruka pripada upravo fudbaleru. Muški sat i dukserica s blogerkine fotke su isti kao i oni na slici koju je fudbaler postavio na Instagram samo dan ranije.

Da li će blogerka popustiti i dati novu šansu njihovoj ljubavi, ili će ipak sreću potražiti sa drugim (verifikovanim) muškarcem, ostaje da vidimo.