Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, naša je javnosti prepoznatljiva blogerka. Prva je u Srbiji koja je pokrenula ovu vrstu javnog posla, te su kasnije mnogi zahvaljujući njoj i njenom uspehu odlučili da počnu sa karijerom blogera i influensera.

Svoje pratioce na Instagramu redovno inspiriše, a ona je pravi primer da kombinacija street fashion i high fashion brendova može da izgleda neprevaziđeno. Zato možemo slobodno reći da Zorana Jovanović Zorannah postavlja standarde kada je reč o odevanju među mlađom publikom.

Naime, ona je ponela farmerke koje se smatraju za hit komade sezone, a je onaj model sa izrezanim sirokim nogavicama. Zimus je više trendi bilo da su izrezane sa strane, a sada sa prednje strane kako bi stvorile otvorenu "zavesu" patikama. 

zorannah u farmerkama
screenshoot/instagram 

Zanimljivo je da je Zorannah kraljica spajanja elagantnog i sportskog stila, pa je tako i ovog puta uparila top sa farmerkama i Jordan sportskim patikama.

Pronašli smo gde možete za sebe nabaviti isti par ovih farmerica, ukoliko želite da bude u trendu i ove sezone! U svim Zara radnjama po ceni od 3.290 dinara. 

Print Screen/Zara zara farmerke 3.290 dinara

Često imamo priliku da vidimo kako uživa na dalekim destinacijama, a kada je u Beogradu najčešće provodi vreme sa prijateljima po poznatim lokalima u prestonici. Dodatne fotografije naše najpoznatije blogerke možete pogledati u galeriji ispod: 

ATA Images/Antonio Ahel, Instagram Zorannah fotografije