KAKVE KUPAĆE KOSTIME BIRAJU NAŠE INFLUENSERKE? Imaju SJAJNE modele u kojima ćete ZABLISTATI na plaži

Jul je mesec kada najveći broj ljudi ode na letovanje. Svetske i domaće modne influenserke imaju sreću da na letovanje idu mnogo puta u toku godine, pa tako predstavljaju pravu inspiraciju za trendi kupaće kostime.

screenshoot/instagram 

Sezona godišnjih odmora i uživanja u sunčanim danima uveliko je počela, pa je izbor odgovarajućeg kupaćeg kostima postala glavna preokupacija većini žena.

Obzirom da se influenserke najviše fotografišu, retko kada ćete na njihovih Instagram profilima videti da ponavljaju isti kupaći kostim iz godine u godinu, pa su one glavni pokretači kupovine trendi komada sezone. Nemamo ništa protiv aktuelnih krojeva i smatramo da je uvek dobro imati jedan kupaći po poslednjoj modi, a domaće influenserke su veoma maštovite kada je stajling za plažu u pitanju.

zorannah u bikiniju
Instagram 

Koliko vidimo ove sezone su domaće influenserke među najhrabrijima jer se ne libe da kupaće kostime nose na nekoliko različitih načina.

Dok Dunja Jovanić ostaje verna kupaćima u basic bojama iz kolekcije svog brenda BÉBÉ, Mina Milutinović, Nađa Stanojević i Zorannah su odlučile da ovog leta zablistaju na plaži u efektnim kupaćim kostimima.

U galeriji u anstavku teksta pogledajte šta je u trendingu ovog leta kad su kupaći kostimi u pitanju:

screenshoot/instagram Influenserke u kupaćim kostimima

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši