Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa (25) nema problem da pokaže svoje zanosno telo, a sada je fanove oduševila minijaturnim bikinijem.

Naime, Dua je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u heklanom žuto-šarenom bikini koji više otkriva, nego što pokriva.

Gornji deo je toliko tanak da je jedva prekrio njene grudi, s obzirom na to da je veći deo oblina vidljiv, a bradavice pokrivaju zanimljivi cvetovi. Šokantno je to da se na desnoj strani vidi list marihuane.

Donji deo bikinija je takođe intrigantan i jedva pokriva intimni deo tela.

Ispod ovih atraktivnih fotografija koje imaju preko pet miliona lajkova na Instagramu, nizali su se komentari.

dua lipa na plazi
Instagram 

"Najbolje, ništa manje nismo očekivali od naše Lipe!", "Kakvo telo, goriš!", "Ne zna se koja je drugarica zgodnija...", "Malo si preterala, kakva je ovo marihuana, kakvu poruku šalješ?", "Kakvo telo!", "Bikini je ludilo", samo su neki od komentara koje je izazvala Dua, a njeno izdanje koje je privuklo pažnju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Izazovni bikini Dua Lipe

Inače, kupaći koji nosi slavna pevačica nazvan je "isheklani bikini" i dostupan je samo online. Ceo kostim je napravljen heklanjem osim žute trake koja je od likre. Cena kupaćeg je 279 dolara, i odmah je bio rasprodat.

Inače, Dua Lipa je na Ibici sa prijateljima, a na društvenim mrežama pokazala je još nekoliko modela kupaćih kostima među kojima je i jedan sa puf rukavima, a sva njena bikini izdanja pogledajte u nastavku:

Instagram Bikini po izboru Dua Lipe