Jelena Karleuša odgovorila je prozivke najpoznatije američke trans jutjuberke, Niki Dragun, koja ju je optužila za kopiranje stajlinga. Ipak, Karleuša je objavila fotografije kao dokaz da je realnost očigledno drugačija.

Poznata jutjuberka je objavila pesma, a u jednom delu pokazuje modne kombinacije drugih devojaka stavljajući akcenat na to da ih je ona prva nosila. Među tim damama je i Jelena Karleuša, koja na ove prozivke nije ostala dužna.

Već nekoliko puta do sada Jelena Karleuša je ponela određene modne detalje, kao i odevne komade, pre svetskih zvezda, kao što su Kim Kardašijan, Niki Minaž, Bijonse i tako po ko zna koji put pokazala da je ona ta koja postavlja trendove.

Tako podučena iskustvom od ranije, Karleuša je, čuvši za prozivke na njen račun od strane Niki Dragun, rešila da objavi dokaze koji pokazuju ko koga zaista kopira.

Naime, Jelena je objavila nekoliko kombinacija koje je Niki iskopirala od nje, a zatim i poruku koju je u maju ove godine dobila od Niki na Instagramu. Jutjuberka je na InstaStory zadivljeno odgovorila srpskoj pevačici "Opsednuta sam tobom", a Karleuša nije odolela da to ne podeli sa svetom.

Jelenine objave kojima je stavila na mesto jutjuberku, koja je očigledno kopira, pogledajte u galeriji:

Instagram jelena karleuša i niki dragun