Nedavno smo pisali o Versace Medusa Aevitas Platform modelu cipela koji je uzburkao modne vode. Naime, reč je o platformama čiji je dizajn vrlo upečatljiv, drugačiji i samim tim odabir kojem će malo ko pribeći na prvu.

Ipak, modn trendovi neprestano nam dokazuje da upravo ovakvi modni komadi u kratkom roku postaju jedni od najpopularnijih, pa nas tako ne čudi činjenica da je Zara već izbacila nešto pristupačniju verziju koja je mnogima dostupna.

Obuća koja je bila u trendu 90-ih godina vratila se na velika vrata i već je osvojila poznate trendseterke, a među njima je i naša najpoznatija blogerka i influenserka Tamara Kalinić koja ih je među prvima nosila na Versace reviji u Milanu.

tamara kalinic
- / SGP / Profimedia 

Kao što je dobro poznato Jelena Karleuša u stopu prati trendove, pa se tako i ona odlučila za svoj par ovih cipela samo u roze boji. Zaljubljeniciama u ovaj model pridružuje se i manekenka Irina Šajk koja je pre mesec dana uslikana u sličnom modelu obuće.

Platforme su cipele koje ili volite ili mrzite, ali nr možemo a da se ne složimo da je u reč o hrabrom odabiru koji otvara pregršt mogućnosti.

Platforme najčešće nosimo u večernjim prilikama, a kada govorimo o kombinovaju crvenog modela koji je Zara nedavno predstavila, predlažemo da se odlučite za nešto suptilniji ostatak kombinacije koji će cipelama dopustiti da dominiraju.

Zara.com Zara Platforme

Isto tako, kako ne biste kreirali napadan look koji se graniči s kičem zadržite se i u neutralnom koloritu. Ove cipele vidimo u kombinaciji sa strogim ženskim odelom koje prati liniju tela, a cipele su tu da razbiju monotoniju ili pak u kombinaciji s elegantnom mini slip haljinom i oversized blejzerom u bež boji.

Zarine platforme samo su uvertira u sve ono što ćemo potencijalno gledati na policama omiljenih high street brendova, a dostupne su online i u prodavnicama po ceni od 9,990 dinara..