Nakon što je nedavno otvorila Instagram nalog Anđelina Džoli se prvi put pojavila u javnosti, u društvu ćerke Zahare, a kao i obično nije uspela da umakne paparacima, ali ipak njeno svako pojavljivanje nije uspelo da promakne modnim znalcima.

Na lepotu Anđeline Džoli, malo ko može ostati ravnodušan. Ipak, holivudska glumica, pored toga što je jedna od najlepših žena na svetu, ona je i prava modna ikona. Ona se vodi onom izrekom da "neke stvari ne treba menjati", a pogotovo ako ste pronašli svoje savršene cipele.

Tako je ona verna zaljubljenica u salonke, naročite u nude nijansi koje fantastično vizuelno izdužuju noge, a ne pitaju ni za doba dana ili noći.

omiljene cipele andjeline dzoli
Shutterstock 

Anđelina uglavnom bira model Ryan Roche, ali se u popularnim high street prodavnicama mogu naći i dosta jeftinije verzije.

Ali iako su jednostavne cipele, zasigurno luksuzne po dizajnerskoj etiketi, i dalje ostaje zbunjujuća činjenica da jedna od najprestižnijih žena u svetu šou biza iz gotovo nikad ne menja.

Njihov klasišni vajb, kao i mogućnost lakog kombinovanja uz jednostavne ili nešto egzotičnije odevne kombinacije, salonke su uvek pravi primer cipele koja se slaže uz apsolutno sve što zamislite.

U galeriji pogledajte kako ih slavna glumica nosi:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Omiljene cipele Anđelina Džoli