Dok se jedne botoksiraju i pokušavaju držati korak s trendom mladosti, drugeimaju 'hrabrosti' prošetati u javnosti i bez grama šminke.

I to je lepa slika koju povremeno slavne dame šalju javnosti. Ipak, ima i onih koje su uhvaćene krišom, zahvaljujući budnom oko paparaca.

Iako su besprekorno i skupo negovane, i one su ljudi od krvi i mesa, te ih nekada u javnosti možemo videti bez frizure, s podočnjacima ili bubuljicama.

To ih svakako ne čini manje glamuroznima, jer zaista montiranje za šetnju, šoping ili posetu lekaru je zaista bespotrebna. Ako ste se ikada upitali kako slavne dame izgledaju u prirodnom izdanju, bez grama šminke, filtera i frizure, sada možete to i da vidite.

dua lipa paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Skupili smo brojna imena na jednom mestu - Dženifer Lopez, Dua Lipu, sestre Kardašijan-Džener, Evu Longoriju, sestre Hadid... samo su neka od slavnih žena koja ćete moći da videte u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke i filtera, u galeriji u nastavku teksta:

CPR/HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, J. Rodriguez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Poznate dame bez šminke