Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) na Instagram profilu objavila je video u kojem se snimila totalno prirodna, bez trunke šminke.

Njen snimak jutarnje rutine u samo nekoliko sati skupio je više od 5.3 miliona pregleda.

"Imaš lice kao beba", "Izgledaš tako dobro", "Predivna si", "Sijaš", "Ova žena izgleda neverovatno za svoje godine", pisali su u komentarima oduševljeni pratioci.

Pevačica je pre objave na Instagram storiju postavila fotku iz kreveta, takođe bez šminke dok na glavi ima neurednu punđu.

dzenifer lopez bez sminke
Instagram 

Njen blistav izgled mnogi su prepisali novom/starom dečku Benu Afleku (48) i tome da Džej Lo uživa u ljubavi sa njim. Šuška se da bi par uskoro mogao i pred oltar, a Dženifer već bira i školu za svoje blizance u blizini glumčeve kuće.

dzenifer lopet bez sminke
Instagram 

Latino diva ne krije da je zaljubljena i da nikad nije bila srećnija, ali pored toga tajna njenog dobroh izgleda leži u tome što je veoma posvećena nezi.

Nedavno je otkrila da ne može da zamisli dan bez jedne stvari, i kako kaže, ukoliko se ne pridržava pravila, džaba joj i vežbanje i ishrana.

U pitanju je ono što većina nas uglavnom olako shvata - san.

"Savet broj jedan je da se uvek dovoljno naspavate", rekla je Lopezova za InStile US. "Ne mogu ovo dovoljno da naglasim.

U idealnom slučaju volela bih da odspavam devet ili 10 sati, ali u svakom slučaju uvek se pobrinem da odspavam najmanje osam", rekla je pevačica.

Youtube Dženifer Lopez