"DŽABA I ISHRANA I TRENING AKO OVO PROPUSTIM" Džej Lo otkrila tajnu blistavog tena i u jednoj stvari sve grešimo

Dženifer Lopez nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je veoma bitno držati se zdravih navika, ali da je za njen blistav izgled zaduženo još nešto.

Youtube 

Odmah da se razumemo - i da hoćemo, ne možemo sve biti Dženifer Lopez ma koliko to želele. Istina je da se iza njenog savršenog izgleda i u 51. godini kriju redovan trening, ishrana, ali i kvalitetni kozmetički proizvodi i genetika.

Ali, da li to znači da treba da odustanemo? Apsolutno ne!

Zapravo, od bjuti rutina slavnih dosta toga možemo da naučimo. Uostalom, njima je sve dostupno, a ipak se drže određenih proizvoda i navika? Znači, to je ono što "radi posao".

Kada je Džej Lo u pitanju, ona je nebrojeno puta govorila o svojoj ishrani, ali i rigoroznom vežbanju. Međutim, za njen blistav ten zaduženo je još nešto.

dzenifer lopez kaze da je za njen blistav ten zaduzen san
Shutterstock 

Naime, u jednom intervjuu "Dženi iz bloka" koja poslednjih meseci uživa u staroj/novoj romansi sa Benom Aflekom, sa kojim, kako se šuška, planira da stane i pred oltar, ne može da zamisli dan bez jedne stvari, i kako kaže, ukoliko se ne pridržava pravila, džaba joj i vežbanje i ishrana.

U pitanju je ono što većina nas uglavnom olako shvata - san.

dzenifer lopez kaze da odspava minimum 8 sati
Instagram 

"Savet broj jedan je da se uvek dovoljno naspavate", rekla je Lopezova za InStile US. "Ne mogu ovo dovoljno da naglasim. U idealnom slučaju volela bih da odspavam devet ili 10 sati, ali u svakom slučaju uvek se pobrinem da odspavam najmanje osam", rekla je pevačica.

Dodaje i da nikad ne ide u krevet sa šminkom,kao i da ne preskače da popije vodu ili čaj pred spavanje kako bi joj koža bila hidrirana.

Zapravo, takozvani beauty sleep nije nepoznanica, i mnogi ga uzimaju zdravo za gotovo, iako je dokazano da dovoljno sna utiče na zdravlje celokupnog organizma, kako iznutra, tako i spolja.

Možda bi barem ovo mogle da primenimo, jer ne košta mnogo, a više je nego očigledno da je više nego korisno.

Instagram novinarka probala dijetu Dženifer Lopez

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši