Američki glumac Ben Aflek i latino diva Dženifer Lopez razgledali su juče prelepu vilu u Los Anđelesu vrednu 64 miliona dolara, a TMZ je objavio i ekskluzivne fotografije ovog para prilikom dolaska na pomenuto imanje.

Ova vest podgrejala je priče o potencijalnoj veridbi za njen rođendan 24. jula, a fanovi s nestrpljenjem očekuju nastavak ljubavne priče.

Ogromno imanje koje je slavni par obišao nalazi u elitnom delu Los Anđelesa, u Beverli Parku, a u samoj vili se nalaze mnoge zanimljivosti za ljubavni par i njihovu decu iz prethodnih brakova.

U luksuznoj vili se između ostalog nalazi ogromna kuglana, igraonica sa bilijarom, bioskop, potpuno opremljena teretana, vinski podrum, bazen otvoreni, ali i zatvoreni, biblioteka, spa centar, medicinska soba, frizerski salon, lift...

ben aflek i dzenifer lopez, paparaco
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glavna kuća ima osam spavaćih soba i 12 kupatila, a za navedenu cenu od 63.950.000 američkih dolara dobili bi besprekorno uređenu vilu u "redu milijardera", koja je smeštena iza visokih kapija sa stražom.

Ispred, u dvorištu nalazi se otvoreni bazen, prostrano dvorište sa prelepiim travnjakom, parking i odvojeni ulaz za osoblje.

Preko 2.879 m2 apsolutnog luksuza se nalazi na približno 1,4 hektara zemljišta, a fotografije vile možete pogledati u galeriji u nastavku tekstu:

WEA via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia Vila Dženifer Lopez i Bena Afleka

Paparaci su Dženifer nedavno snimili kako s 13-godišnjim sinom Maksom obilazi privatnu školu u Los Anđelesu, gradu u kojem Ben živi, pa se sve više sumnja kako latino diva planira preseljenje da bi bila što bliže svom dečku.

dzenifer lopez sa sinom obilazi skolu u los andjelesu
Bellocqimages/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia