Gde god se pojavi, latino diva Dženifer Lopez privlači posebnu pažnju, naročito nakon što je obnovila vezu sa bivšim verenikom glumcem Benom Aflekom.

Džej Lo je poznata da veliku pažnju posvećuje izdanjiam na crvenom tepihu, ali isto se može reći za njena dnevna izdanja na gradskim ulicama.

Tako je bilo i juče kada je ulicama Los Anđelesa, u društvu ćerke Eme prošetala u opuštenom izdanju koje je upotpunila omiljenim modnim dodacima kao što su zlatne alke i velike sunčane naočare.

Brojni obožavatelji latino dive zapravo su ostali iznenađeni poslednjim fotografijama koje su otkrile veliku transformaciju u izgledu njene ćerke Eme Maribel.

dzenifer lopez sa cerkom
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devojčica je u februaru proslavila 13. rođendan, a nakon toga je odlučila da pokaže svoju buntovnu stranu. Osim što je promenila stil oblačenja i haljinice zamenila širokim majicama i pantalonama, Ema je svoju dugu kosu skratila, a sada je i ofarbala u petrolej plavu boju.

"Na koga si tako ružna?", "Ono kad ti je mama Dženifer Lopez, a ti izgledaš ovako", "Jadna, sva je na tatu", "Izgleda kao dečak", komentari su na društvenim mrežama koji su, jedno je sigurno, otišli predaleko.

Sa druge strane, mnogi su komentarisali ovu transformaciju lepe Eme kao nešto poptuno normalno, što i jeste, i rekli da je u pitanju samo faza kroz koju devojčica prolazi.

Podsetimo, Dženifer je Emu i njenog brata blizanca Maksa dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem, sa kojim je bila od 2004. do 2014. godine.

ben aflek sa cerkom dzenifer lopez
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Latino diva veoma vodi brigu o vaspitanju svoje dece, a poznato je i da se drži strogih pravila kada je njihovo odrastanje u pitanju. Takođe joj je jako bitno kako će njen ljubavni život uticati na njih, ali reko bi se da tu nema problema jer se Ben odlično snašao u toj ulozi.

Iako se pisalo da Maks baš i ne voli slavnog glumca, reko bi se da Ema ima odličan odnos sa njim što je posebno obradovalo njenu slavnu mamu.

Da su stvari zaista sjajne potvrdila je i sama Džej Lo u nedavnom intervjuu za Apple Music 1 kada je rekla da nikad nije bila srećnija i da zaista uživa u vezi sa glumcem, a uskoro bi moglo i da dođe do venčanja.

Još fotografija Eme Maribel pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez