Očigledna zaljubljenost između Dženifer i Bena je mnoge podstakla da naprave fan stranice koje će isključivo biti fokusirane na ovaj popularni par prozvan Benifer.

Jedna od tih stranica je na Instagramu objavila staru fotografiju Afleka sa snimanja filma "Grad lopova" iz 2010. godine. Aflek je režirao i glumio u tom filmu, a već tada je prošlo više od 5 godina od kako su on i Dženifer raskinuli.

Na fotografiji se vidi nabildani Aflek koji nosi majicu s natpisom 'Believe in Boston'.

Njegova devojka, pop diva Dženifer Lopez je sa svog službenog profila lajkovala staru fotografiju Bena Afleka od kog se gotovo ne razdvaja od kako su obnovili ljubavnu vezu.

Obožavaoci slavog para su vrlo brzo primetili šta se dogodilo i i krenuli da zatrpavaju komentarima kako bi svi videli šta se dogodilo. Iako je u međuvremenu odlajkovala fotografiju, kao i sve ostalo na internetu, taj je potez ostao večno zabeležen.

dzenifer lopez lajkovala fotografiju bena afleka
screenshoot/instagram 

Obožavatelji Bennifer su uprkos tome bili su presrećni i više njih je reklo kako "znaju zašto" je Dženifer lajkovala fotografiju.

"Obožavam ovaj par! Molim vas venčajte se uskoro", napisao je jedan fan u komentarima fotografije.

Već neko vreme su u vezi i ne skrivaju zaljubljenost, a nedavno su s decom otputovali na odmor u Hempton gdje Džej Lo ima kuću, a sad su spremni na zajednički život

U galeriji pogledajte u nastavku teksta zajedničke fotografije zaljubljenog para:

Profimedia, Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek