Malo ko bi rekao da će pevačica i glumica Dženifer Lopez za koji dan proslaviti 52. rođendan, barem ako je suditi po njenim najnovijim fotografijma, i to onima koje su snimili paparaci.

Naime, Dženifer je snimljena u ležernom izdanju u kalifornijskoj Santa Moniki dok je parkirala automobil kod Lionsgate Entertainmenta. Džej Lo na sebi je nosila trenerku s kraćim gornjim delom i tako pokazala isklesani stomak i vrhunsku top-formu.

Inače, latino diva nekoliko puta se našla na udaru kritika zbog očite razlike na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu i onih iz stvarnog života, ali sada se svi slažu u tome da je njeno telo stvarno vredno divljenja i može biti uzor mnogim ženama.

dzenifer lopet bez fotosopa
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačica poslednje vreme najviše provodi s Benom Aflekom, s kojim se pomirila nakon što je raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom, pa ih paparaci prate na svakom koraku.

Džej Lo se inače nedavno preselila u Kaliforniju kako bi mogla da bude bliže njemu, a i zbog poslovnih obveza.

Nedavno je zapalila društvene mreže fotografijama u bikiniju koje je objavila kao najavu spota za pjesmu "Cambia El Paso", koju je snimila s mužičarem Rauvom Alehandrom.

Youtube Dženifer Lopez

Obožavatelji nisu štedeli na komplimentima, a mnogi su primetili i da posebno blista otkako se vratila svojoj staroj ljubavi, sa kojim bi kako se šuška uskoro mogla da stane na ludi kamen.