Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera drugog dela "Odreda Otpisanih" ili "Suicide Squad", filma inspirisanog stripovima iz DC sveta.

Ulogu je dobila australijanska glumica Margo Robi, koja nam je ipak nije odabrala haljinu za premijeru već je odlučila da pokaže Šanel u ruhu kakvom do sada nismo imali prilike da vidimo.

Obično kada pomislimo Šanel asocijacija nam je komplet odelo od tvida koje je promenilo svet mode, ali kao i uvek, Margo je našla način da nas iznenadi. Na premijeri svog novog filma, ona se pojavila u kombinezonu koji na prvi pogled možda ne deluje ni malo Šanel, ali u svojoj osnovi on je upravo to.

Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Margot Robi kombinacija za crveni tepih

Baggy pantalone naglašene bisernim kaišem ukombinovala je sa topom od tila i ukršetnim trakama, a ceo stajling je uokviren jednostavnim štiklama koje se savršeno uklapaju u koncept minimalizma sa dozom glamura.

Ipak, mnogi nisu oduševljeni ovim neočekivanim stajlingom od strane glumice, a mnogi bi joj najradije oduzeli i titulu ikone stile, kako su je nekada prozvali.