Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan, nikada nije pričala o korekcijama koje je uradila kroz godine, a svima je jasno da nije ostala prirodna.

Lepota ju je oduvek krasila, a ona je odlučila da je dodatno doradi kod plastičnog hirurga. Ono što joj mnogi zameraju je prevelika zadnjica koju je dobila implantatima, ali o njoj, takođe, nikada nije progovorila.

U poslednje vreme Kim na svom Instagramu voli da se pohvali fotografijama iz mlađih dana, a to je nedavno učinila još jednom.

kim kardasijan pre operacija
Instagram 

"Malena K. 2001.", napisala je Kardašijanka uz fotke s mora, koje su neverovatnom brzinom skupile preko 2 miliona lajkova.

Mnogi njeni obožavaoci oduševljeni su njenom fotografijom, ali bilo je i onih koji su skrenuli pažnju na to koliko se promenila od ovog perioda.

"Vidne su plastične operacije ne njenom licu", "Pored nova sredila je i vilicu i usta", "Ovde je bila puno lepša i prirodnija", "Sada je sva kao plastična lutka od botoksa i filera", neki su od komentara na njenu fotografiju.

Vidno je da je s godinama ubrizgala botoks i filere, a mnogi tvrde da je licu korigirala jedino nos. Pored toga nekoliko puta je podizala zadnjicu i u nju uradila implante, radila je korekciju grudi, a mnogi su sigurni da je izvadila i rebra da bi dobila uži struk.

kim kardasijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je Kim Kardašijan izgledala nekada, a kako izgleda sada pa sami procenite koliko se promenila:

Instagram Rijaliti zvezda podelila je na svom Instagramu fotku iz mladosti kojom je pokazala koliko su estetske intervencije promenile njen izgled.