Kada je Kris Džener u pitanju, sve je jasno kao dan - šta zamisli, uglavnom i ostvari, a nadimak "mamadžerka" nije dobila bez razloga.

Međutim, iako se do sada nije mešala u ljubavne izbore svoje dece, izgleda da je ovog puta rešila da prekrši to pravilo i to samo iz razloga što misli da je pronašla savršenog partnera za svoju ćerku Kim koja prolazi kroz razvod od Kanje Vesta.

kris zeli da smuva kim sa aleksom
Youtube 

Naime, njen izbor je, ni manje ni više, nego bivši dečko Dženifer Lopez - Aleks Rodrigez. I dok Džej Lo nakon raskida veridbe sa nekadašnjim sportistom uživa u staroj/novoj vezi sa Benom Aflekom, i sam Rodrigez uhvaćen je sa različitim ženama, ali se ispostavilo da nije ni sa jednom od njih.

aleks rodrigez navodno se dopisuje sa kim kardasijan mesecima
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada su se pojavili navodi da su Aleks i Kim u kontaktu već mesecima, i da flertuju, a da je upravo Kris ta koja ih podržava u svemu i "huška" na sledeći korak.

"Oni bi mogli da postanu američki zlatni par", rekla je navodno Kris Rodrigezovim prijateljima.

kris dzener misli da bi aleks rodrigez i kim mogli da budu novi americki zlatni par
Youtube 

"Kim nije uobičajen tip na koji bi Aleks pao, ali pokušava po svaku cenu da nađe nekog sa kim bi mogao da tera kontru Džej Lo i Benu", potvrdio je izvor blizak Rodrigezu i dodao:

"Super je i što je Kim mlađa od Džej Lo, a Aleks je impresioniran što pokušava i da postane advokat".

"Pričaju svakodnevno i to baš dosta.Još je rano, ali kako vreme odmiče sve se više čine savršenim jedno za drugo, a Kris pritiska Kim da mu pruži šansu", završili su izvori bliski Rodrigezu.

Da li će Kim popustiti i poslušati majku ili će ipak držati granice visoko, s obzirom da su dobri prijatelji sa Dženifer Lopez, ostaje da vidimo, ali mnogi su mišljenja da ne bi bili loš par. Šta vi kažete? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljnje.

Anketa

Kakav su vam par Aleks Rodrigez i Kim Kardašijan?