Nakon što su Kanje Vest i Kim Kardašijan poveli decu na putovanje u San Francisko, izvor blizak reperu otkrio u kakvom su odnosu  bivši partneri i kako se njegova ljubav sa Irinom Šajk odrazila na porodicu.

Reper se tokom vikenda ponovo našao sa Kim Kardašijan na porodičnom izletu u San Francisku, gde su svratili u Azijski umetnički muzej pre nego što je bio otvoren za javnost.

Uprkos razvodu, Kim, Kanje i njihovo četvoro dece pojavili su se kao jedna velika, srećna porodica dok su razgledali digitalna umetnička dela.

kim kardasijani kanje vest
Shutterstock 

Naravno, fanovi se nisu mogli a da se ne zapitaju i da li su se pomirili pet meseci nakon što je Kim podnela zahtev za okončanje šest godina braka.

"Tačno je da je postojao određeni vremenski period odmah nakon što su se razdvojili, gde nisu imali puno kontakata", tvrdi izvor blizak zvezdi rijalitija Keeping Up Vith Kardashians.

Međutim, bivši par sada razgovara i dobro se slažu, dok se jedno prema drugom ophode kao prijatelji.

"Kim je uvek bila otvorena za zajedničko roditeljstvo i mogućnost da radi stvari porodično. Kanjeu je trebalo malo vremena, ali sada mi se čini opuštenijim", dodaje isti izvor.

kim kardasijan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Kim mu je dala potreban prostor, a Kanje je pružio ruku kada je bio spreman", kaže insajder, koji dodaje da su nedavno počeli više da se viđaju i provode vreme zajedno.

"Ona zna koliko je važno porodično vreme i želi da deca imaju odličan odnos sa Kanjeom, pa je spremna da učini sve što je potrebno da se to dogodi“, napominje izvor.

Dobro obavešteni izvor osvrnuo se i na reperovu navodnu vezu sa Irinom Šajk.

U junu je izgledalo da su Kanje i Irina u srećnoj vezi nakon što su odleteli u Francusku, a paparaci su ih uslikali na aerodromu. Reper i manekenka odseli su u luksuznoj vili La Koste u Provansi, gde je očevidac rekao da su izgledali neverovatno srećno i opušteno.

irina sajk
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Viđaju se već nekoliko nedelja. Kanje leti i često boravu u Njujorku da bi bio s njom", dodaje izvor.

Izgleda da poseta muzeju sa Kim nije promenio osećanja prema supermodelu, jer izvor potvrđuje da se Kanje još uvek viđa sa Iriniom. Iako je nedavno u medije dospela vest da lepa Ruskinja ne želi da se viđa sa njim u javnost izvor je to demantovao.

"Još uvek su u kontaktu i video ju je nekoliko puta", kaže izvor blizak porodici.

"Veoma je zainteresovan da se zabavlja sa njom i da je češće viđa", dodaje isti izvor.

irina sajk
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U isto vreme, čini se da dobitnik Gremija takođe daje prednost svojoj deci koje ima iz braka sa Kim ćerke Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1).

Ipak, čitava porodica Kardašijan Vest bila je uzbuđena što su zajedno u San Francisku.

"Činilo se da se svi odlično slažu naročito Kim i Kanje", podelio je izvor.

"Bili su tu za decu, jer je muzej okruženje pogodno za porodicu, a ova posebna postavka u svima nama stvara dečje čudo. Po svemu sudeći bili su raspoloženi, zahvalni i lepo su se proveli", zaključio je izvor.