Rijaliti koji je proslavio Kim Kardašijan "Keeping Up with the Kardashians" nedavno je završio sa snimanjem, a povodom toga ženski deo čuvene Kardašijan-Džener porodice gostovao je kod Endija Koena.

Jedna od tema bio je raskid drugog braka između Kim i bivšeg košarkaša Krisa Hamfriza.

Tokom razgovora Kim je priznala kako je osećala pritisak da nastavi s venčanjem 2011. godine jer su ga snimili za porodični šou. Iako nije htela da se uda za njega, rijaliti-zvezda nije želela da je pamte kao "odbeglu mladu". Kim kaže da Krisu duguje izvinjenje, ali bivši košarkaš očito nije raspoložen za praštanje.

Ona je priznala kako je mnogo puta, bezuspešno pokušala da kaže bivšem mužu kako joj je žao zbog načina na koji se ponela prema njemu u njihovom 72 dana dugom braku.

kim kardasijan
Youtube 

- Pokušala sam. Zvala sam ga mesecima - priznala je Kim.

Rekla je da je jednom naletela na njega u hotelu "Beverly Hills", dok je bila trudna sa sinom Sejntom, a u ruci je nosila ćerku Nort, ali da se susret nije dobro završio.

- Videla sam ga i svi njegovi prijatelji su ustali od stola i pozdravili me, a on me bukvalno samo pogledao, kao da nije hteo da razgovara sa mnom - rekla je Kim.

kim kardasijan kris hamfriz
Shutterstock 

- Bila sam toliko nervozna da raskinem vezu s nekim. Potpuno sam pogrešno postupila. Raskinula sam s njim na najgori način i jednostavno nisam znala kako da se nosim s tim. Puno sam naučila iz toga i dugujem mu izvinjenje - priznala je Kim.

Ona je objasnila kako je njenom bivšem vera jako važna, pa je u prijavi za poništenje braka naveo prevaru.

- Da sam bila zrelija i ja bi tražila poništenje. Volela bih da sam se samo jednom udala - priznala je Kim.

Kim se trenutno razvodi od svog trećeg supruga Kanjea Vesta (44). Njen prvi brak bio je s Dejmonom Tomasom (51).

kim kardasijan kanje vest
Profimedia 

- U redu, svi znaju da snimamo ovo za emisiju. Ako odem, zauvek ću biti poznata kao odbegla mlada i to će biti velika šala - mislila je Kim noć pre venčanja s Krisom.

Takođe je priznala da nije uštedela dovoljno novca koji je dobila od produkcije za snimanje venčanja, već da je uložila i puno svog novca, pa bi je otkazivanje ceremonije puno koštalo.

Kim je takođe sve šokirala priznanjem da je tokom stupanja u prvi brak, ali i snimanja kućnog videa bila drogirana.

kim kardasijan
Youtube 

- Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovo uzela, snimila sam kućni film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se trese vilica - rekla je.