Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan u poslednje vreme često i znenađuje svoje pratioce objavama na Instagramu.

Tako je nedavno objavila sliku sa bivim mužem Kanje Vestom i mnogi su se zapitali šta se to sa njima dešava.

Ovaj put je rešila da se pohvali svojim novim automobilom i na Insta-storiju je postavila snimak, na kojem se vidi njen automobi Lamborghini, koji je prekriven plišanim materijalom.

Kardašijanka je bila oduševljena novim izgledom svog "mezimca", te je navela da ništa slađe i mekše nije videla.

auto kim kardasijan
Instagram 

Naime, kako je u videu objasnila, Kim je automobil prekrila materijalom od kojeg se prave pidžame za njenu kolekciju "Skims".

Dobila je reakciju koju sigurno nije očekivala, a to je pregršt podrugljivih komentara.

kim kardasijan
Instagram 

"Ono kad od silnog novca poludiš pa ne znaš više šta ćeš", "Koliko ovo grozno izgleda", "Koji je ovo nivo gluposti", "I pored svega ona i dalje skreće pažnju na sebe na pogrešan način", samo su neki od komentara koji su usledeili.

U jednom trenutku, podigla je nogu, kako bi pokazala da na sebi ima pidžamu od identičnog materijala kojim je ceo automobil prekriven.

kim kardasijan auto
Instagram 

Podsetimo, Kim je nedavno u novoj epizodi rijalitija "Keeping Up With Kardashians" priznala da i dalje voli Kanjea i da se oseća kao gubitnica što je njihov brak propao.

Nedugo zatim u medijima je odjekluna vest da je Kanje u vezi sa jednom od najlepših žena na svetu Irinom Šajk,a svet su obišle njihove paparaco slike.

kanje vest
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da je to bio veliki udarac za Kim, da se se oseća poniženo i na sve načine pokušava da povrati poljuljano samopuzdanje. Možda je plišani auto jedan od tih načina.

Više fotografija Kim Kardašijan i Kanje Vesta pogledajte u galeriji:

Shutterstock, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kim i Kanje