Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan je sa svojim slavnim sestrama i majkom Kris Džener gostovala kod Endija Koena gde su se zajedno prisetile ključnih trenutaka tokom snimanja njihovog rijalitija "Keeping Up With the Kardashians".

Ono što Kim smatra ključnim za uspeh i bez čega šou ne bi bio toliko uspešan je njen čuveni intimni snimak koji je "procureo" u javnost.

-Mislim da ne bi uspeo šou da to nije procurilo u javnost. To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom - ispričala je Kardašijanka i dodala kako često poželi da obriše glupe stvari koje je uradila u životu.

kim kardasijan
Youtube 

Kim i Rej Džej snimak su uradili kako bi proslavili Kimin 22. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Ono što je nakon toga bilo još šokantnije bilo je njeno priznanje da je tokom snimanja pomenutog videa bila drogirana.

- Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovo uzela, snimila sam kućni film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se trese vilica - rekla je.

Upitana da li će ikada svojoj deci reći za pomenti video snimak odgovrila je potvrdno ukoliko je oni to sami budu pitali.

Jedno vreme mediji su čak navodili da je upravo čuvena mamadžerka Kris Džener umešala prste u sve i pustila sporni snimak sa namerom da rijaliti bude što gledaniji.

kim kardasijan i kris dzener
Instagram 

Podsetimo, Kim se rastala od repera Kanjea Vesta (44) s kojim je bila u braku od 2014. godine. U braku su dobili četvoro dece, a Kardašijanka je u najnovijoj epizodi šoua priznala kako se oseća kao luzerka i da smatra da je izneverila bivšeg muža.

- Ne mogu više ovako. Izneverila sam ga- počela je Kim kroz suze. Osećam se kao luzerka na kraju 7-godišnjeg braka - rekla je, a sestre su je tešile, a malo posle toga su se i one rasplakale.

Kim je podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije poznat.