Ova godina definitivno ne ide na ruku problematičnom reperu Kanjeu Vestu.

Ne samo što se razvodi od Kim, već je "dobio nogu" i od nove devojke, manekenke Irine Šajk.

Iako su nedavno viđeni u romantičnoj šetnji Provansom, nakon čega su ih paparaci uslikali i na aerodromu, Irina mu je jasno stavila da od romanse nema ništa, te da ne želi da je viđaju u javnosti sa njim.

Sa druge strane, Kim uživa u životu i izgleda nikad bolje, a skoro je privukla ogromnu pažnju kada je otputovala u Italiju dok je njen, uskoro bivši muž ostao sam sa njihovo četvoro dece.

kim kardašijan privukla je pažnju u italiji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, sada su se javili navodi da možda postoji neka minimalna šansa da se par pomiri. Naime, uprkos razvodu, svi zajedno su otišli na porodični odmor u San Francisko, a očeviici tvrde da su bili veoma prisni, gotovo kao da se ne razvode.

Takođe tvrde da nisu uzeli zasebne sobe već bračnu, prenosi Page Six.

kim i kanje navodno su uzeli zajednicku sobu
Profimedia Par tvrdi da među razlozima za razvod ne postoje nikakve "ružne" stvari

Međutim, sa druge strane, mnogi su mišljenja da uskoro bivši supružnici samo dobro funkcionišu zbog dece, a komentari na mrežama nisu izostali.

"Šutnula ga Irina pa brže-bolje trk kod bivše", "Kanje baš nema sreće ove godine", "Ma kakvo pomirenje, Kim ga je otpisala iz života"... ređala su se mišljenja na Tviteru, iako je bilo i onih koji su navijali da par prevaziđe probleme i ponovo budu zajedno.

"Kanjeu je jedina šansa da bude normalan ako se pomiri sa Kim", "Stvarno su bili sjajan par"...

kim i kanje otisli su na prvi porodican odmor nakon glasina o razvodu
Profimedia 

Da li je ovo bio samo još jedan porodični izlet, ili zaista postoje neke iskrice i dalje među njima, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno, Kardašijan - Vest drami ni izbliza se ne nazire kraj.