Kada su Fotošop "fejlovi" u pitanju, nema veće šampionke od Kloi Kardašijan. Gotovo da se čini da namerno pravi određene greške, samo da bi se o tome pisalo, jer ko bi normalan nastavio sa tolikim više nego katastrofalnim obradama.

Sve to još je vidljivije od kako je pre nekoliko meseci procurila fotka koju je svim silama želela da ukloni sa interneta, samo zato što pokazuje kako zaista izgleda.

Međutim, izgleda da Kloi nema sreće ni kad je u pitanju profesionalno retuširanje, barem ako je suditi po jednoj od poslednjih objava.

Naime, Kloi je pozirala u ružičastom kupaćem kostimu, a kako mnogi pretpostavljaju, u pitanju je njena nova kolekcija koja će se naći u prodaji od utorka. Međutim, umesto da akcenat bude na njenom preplanulom, zategnutom telu, fokus fanova bio je na nečemu drugom - na stopalima.

Ne samo što su neprirodno sužena, već kao i da imaju dodatni prst baš iz razloga što fotografija nije dobro obrađena.

"Ova izbočina na kraju, šta je to? Šesti prst?", "Da li je ovo slična situacija sa Kim i fotošopiranim stopalima", "Kakva je sad ovo bizarnost", "Sledeći put nek sebi na fotografiji doda još jednu ruku", "Medicinski fenomen?", pisali su u komentarima.

Ovo nije prvi put da su Kardašijanke na udaru kritika zbog Fotošopa, ali i zbog prstiju. Slično se dogodilo i Kim i Kajli koje su zbog lošeg Fotošopa morale čak i da dokazuju da nemaju šest prstića na nogama, ali od obrade fotki i dalje ne odustaju.

Jedina koja nije podlegla aplikacijama, barem ne u tolikoj meri, je najstarija sestra Kortni, koja se ne libi da pokaže celulit i strije, pogovoto od kako je u vezi sa Travisom Barkerom. Možda bi ostale Kardašijanske mogle za promenu malo da uče od nje, a do tada, pogledajte neke od Fotošop blamova Kloi Kardašijan.

Youtube, printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake Kloi Kardašijan Fotošop